Gabriela Cristea, imagini uluitoare! Incredibil cum arată fără machiaj și filtre

Gabriela Cristea a publicat pe Instagram poze în care a apărut fără strop de make-up pe ten, semn că ea își iubește aspectul facial. Bruneta este una dintre cele mai influente și cunoscute prezențe de pe micul ecran. Nu este pentru prima dată când aceasta și-a surprins fanii cu naturalețea sa. 

Ce mesaj a transmis Gabriela Cristea Foto: Facebook
Ce mesaj a transmis Gabriela Cristea Foto: Facebook

La ce trucuri apelează Gabriela Cristea 

Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii de pe internet imagini cu tenul ei fără make-up. Aceasta a surprins pe toată lumea care-i urmărește activitatea pe rețelele de socializare cu naturalețea ei și a primit reacții pozitive din partea acestora. Soția lui Tavi Clonda apelează ocazional, ca orice femeie, și la anumite trucuri de înfrumusețare. 

Gabriela Cristea fără machiaj Foto: Instagram
Gabriela Cristea fără machiaj Foto: Instagram

Gabriela Cristea oferă sfaturi femeilor care o urmăresc 

Fosta prezentatoare de la Kanal D are două fetițe cu care se mândrește foarte tare. Însă adesea, meseria de mămică nu este deloc una simplă. Motiv pentru care Gabriela Cristea le oferă femeilor care o urmăresc foarte multe sfaturi în acest sens.

Aceasta a prezentat o rutină de îngrijire în mediul online și s-a afișat în fața camerei de filmat fără machiaj. Vedeta a mărturisit și ce semne pe corp i-au lăsat cele două nașteri prin care a trecut până acum.

Ce scria Gabriela Cristea 

„Viața e făcută din momente și momente. Sunt momente când strălucești, momente când frumusețea fizică trece pe locul doi, pentru ca alte împliniri să-și facă loc în viața ta, dar și momente când trebuie să te refaci fizic.

Eu le-am parcurs cu bucurie pe toate, iar acum încerc să mă refac fizic după cele două nașteri și un surplus de kilograme care au lăsat semne vizibile pe corpul meu, vergeturile”, a fost susținut Gabrielei Cristea, pe Instagram.

Despre Gabriela Cristea

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani.

Și cum i-a obișnuit să-și expună fiecare eveniment din viața ei pe rețelele de socializare, se pare că are în fiecare zi parte de multe răutăți din partea internauților. Fanii sunt atenți la fiecare mișcare și nu ezită să o ia la rost.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net