Gabriela Cristea, făcută praf de internauți! Prezentatoarea a primit acuzații dure: „Tu și analfabeta de Cristina Șișcanu...”

Gabriela Cristea (48 de ani) nu doar că este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite prezentatoare din televiziune, ci și o prezență activă în mediul online. Împărtășește cu fanii din social media aproape fiecare zi din viața ei și a familiei ei, fapt care atrage după sine și critică. 

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” / foto: Social media
Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” / foto: Social media

Recent, soția lui Tavi Clonda (44 de ani) a fost aspru criticată pentru faptul că își expune fiicele în postările sale, pe motiv că ar exagera cu asta. În vizor a fost luată și Cristina Șișcanu, nașa ei, care obișnuiește să posteze des pe rețelele de socializare momente din viața ei, și în videoclipuri apare deseori și micuța Petra. 

„Le învățați să vorbească cu gura plină!”

Nu mai reprezintă o noutate faptul că postările Gabrielei Cristea conțin în secțiunea de comentarii și mesaje răutăcioase, semn că mulți fani găsesc nod în papură mai mereu. Recent, ea s-a filmat în timp ce se afla la un tratament facial, moment pe care l-a postat pe Internet. 

O internaută nu a mai suportat și s-a luat de ea pe baza faptului că face reclame și obișnuiește să își expună copilele în social media, atât ea, cât și Cristina Șișcanu. 

„Hai că trebuie să faci și reclame, că având un trântăr acasă, trebuie să acoperi lipsurile. Tu și analfabeta cealaltă, Cristina Șișcanu Ionescu. Vă filmați copiii la masă, nici acolo nu le dați pace, le învățați să vorbească cu gura plină, șervețele lângă gustări nu se pun”, a fost mesajul tranșant scris de o internaută la postarea Gabrielei Cristea. 

image

Gabriela Cristea, scoasă din sărite de un comentariu 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gabriela Cristea și-a ieșit din fire din cauza unui mesaj ofensator pe care l-a primit. Tot în mediul online s-a desfășurat totul, când vedeta postase un clip video în care se relaxa la cumpărături pentru casă, după ce traversase o perioadă mai încărcată. 

Un fan a fost de părere că starea ei de spirit ar fi fost cauzată de problemele cu tiroida, comentariu pe care Gabriela Cristea nu l-a putut trece cu vederea. 

„Mi s-au întâmplat niște lucruri, dar n-am să vă povestesc ca să nu vă fac capul mare cu ce mi s-a întâmplat mie. Mai degrabă, o să vă spun că zilele mele sunt cu susul în joș. Adică am momente în zi când alerg de zici că sunt la 100 de metri garduri, după care stau, după care iarăși alerg. Și cred că așa e și la voi, iar ritmul ăsta efectiv mă dă peste cap.

Cineva mă invidia de curând pentru faptul că am avut mult concediu. Da, dar din concediul ăla am intrat într-o alergătură nebună. Și acum sunt într-un moment în care stau, după ce am avut o dimineață de coșmar.

Și dacă tot stau, am zis că să-mi fac o bucurie. Și ce le place femeilor? Să cumpere cioburi.

M-am gândit că este cazul să înnoim vesela și am văzut ce a drăguț atunci când am cumpărat masa. Și am venit să mă uit mai în detaliu, așa că hai să mergem împreună și să vedem ce alegem.”, a povestit Gabriela. 

„Această stare este de la tiroidă, din câte îmi amintesc cred că aveți și dumneavoastră. Și mie mi se întâmplă același lucru”, a fost comentariul care a scos-o din sărite pe vedetă, care a venit cu un răspuns:

„Această stare este de la nesomn și de la încurcă lumea cu care am treabă. Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu. Îți mulțumesc că te-ai gândit la mine.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net