Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au împlinit visul. Pe ce au cheltuit 100.000 de euro: „Sper să nu dați cu hate”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut devenit realitate unul dintre cele mai mari visuri ale vieții lor: un bolid de lux, care valorează aproximativ 100.000 de euro. Cei doi și-au etalat noua achiziție în social media, pentru a împărtăși cu fanii bucuria lor. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Au o carieră de succes și o familie minunată, dar cei doi nu uită să-și realizeze promisiunile vechi pe care și le-au făcut. 

Tavi Clonda: „Bine ai venit în familie!

Recent, în social media, Tavi Clonda a expus mașina proaspăt cumpărată. Este vorba despre un Mercedes GLE 400, a căruia valoare se ridică la suma de 100.000 de mii de euro. Mai mult decât atât, bolidul de lux a fost denumit „Albă ca Zăpada”. 

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă? „Alba ca Zăpada.'', a declarat Tavi Clonda pe rețelele de socializare. 

Noua mașină a familiei Clonda / foto: Instagram
Noua mașină a familiei Clonda / foto: Instagram

Cu ce preț sunt dispuși cei doi să-și vândă vila 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc împreună cu fetițele lor într-o vilă imensă, cu piscină. Acum ceva timp, artistul mărturisea că ar fi dispus să vândă locuința în schimbul sumei de 900.000 de euro.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) ți-o dau acum. (...) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (...) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (...) Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330.

Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a mărturisit Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net