Soțul Gabrielei Cristea, în lacrimi! Tavi Clonda nu s-a mai putut abține și a început să plângă: „A plecat”

Ultima actualizare:

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat un videoclip în care vorbește, cu inima frântă, despre o despărțire, iar apoi izbucnește în lacrimi. „Da, și acum mă duc pe jos până acasă să reflectez”, a spus acesta, evident afectat de situație. În cele din urmă, fanii artistului au fost surprinși de motivul pentru care acesta era atât de nostalgic.

Să spunem că urmăritorii paginii de Instagram a artistului Tavi Clonda au trecut prin momente grele ar subestima situația. Acesta a postat pe pagina sa personală un videoclip în care vorbește despre o despărțire, fiind vizibil pentru oricine că artistul a rămas afectat profund de cele întâmplate. Iar atunci când fanii acestuia l-au văzut cu lacrimi în ochi, s-au temut de posibilele vești proaste pe care le avea idolul lor. Însă, în cele din urmă, motivul nostalgiei lui Tavi Clonda a fost unul surprinzător.

Mai precis, soțul Gabrielei Cristea tocmai s-a despărțit de iubita sa mașină, pe care a vândut-o. „Uitați-vă, pielea de găină! Le-am dat-o. Zici că sunt copil din ăla. Uite-i acolo, le-am făcut poze, să le trimit. Da, și acum mă duc pe jos până acasă să reflectez. Mă bucur, sunt lacrimi de bucurie și de nostalgie”, a spus acesta, pe contul său de Instagram.

Tavi Clonda, în lacrimi pe Instagram

„Dar măcar știu că am dat-o exact cum mi-am dorit. Cu energie bună, unor oameni frumoși. Și sper să aibă noroc și să avem cu toții noroc să ne iubim familiile”, a mai adăugat artistul, care a dorit să vadă și partea bună a lucrurilor.

Desigur, fanii săi de pe Instagram au răsuflat ușurați când au auzit că despărțirea în cauză era de mașina sa, temându-se că este vorba despre ceva mai grav. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țara noastră, iar fanii acestora nu ratează nicio postare a celor 2, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net