Paula Seling, mărturisiri despre viața de mămică! Cum se înțelege cu fiica sa de 9 ani și ce rețetă adoră pe timp de vară

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Atunci când vorbește despre fiica sa de 9 ani, Elena, Paulei Seling (44 de ani) i se umple inima de fericire. O descrie ca o mămică iubitoare care își dorește tot ce e mai bun și mai frumos pentru copilul ei. 

Artista ne-a mărturisit în interviul pentru Click! ce fel de mămică este și ce își dorește pentru Elena, fetița pe care și-a dorit-o nespus și care i-a schimbat viața.

De asemenea, Paula Seling recomandă și o salată fresh, de vară, pe care obișnuiește să o facă destul de des în ultima perioadă.

Paula, cum e colaborarea ta cu Maestrul Eugen Doga? Suntem la un frumos eveniment acum, "O seară în parc", la Teatrul de vară din Herăstrău, unde dânsul este personajul principal!

Încă din 2007, dacă nu mă înșel, sunt alături de Maestrul Eugen Doga la foarte multe evenimente, am avut o colaborare foarte frumoasă, de la piese ce nu au mai fost interpretate, precum "My teardrops fall", până la celebrul vals "Dulcea și tandra mea fiară", pe care l-am reînregistrat și căruia i-am dăruit un videoclip cu acordul domniei sale și a intrat în repertoriul meu și este deja cerut destul de des de publicul meu. Am mai cântat "Orice femeie e frumoasă", am cântat  "Oglindă clipelor", am cântat "Ochiul tău  iubit", de-a lungul timpului foarte multe piese de-ale domniei sale dar îmi amintesc perfect primul meu contact  cu muzica lui când cântăm "My teardrops fall" și am ascultat pe scenă valsul din filmul "Dulcea și tandra mea fiară" cântat de orchestră și mi s-a făcut pielea de găină și mi s-a schimbat viziunea asupra lucrurilor pentru că să auzi această piesă cântată de un cor de 60 de persoane și de orchestra simfonică este cu adevărat o experiență.  

Și, peste ani, am avut ocazia să interpretez acest cântec. În seara aceasta (n.r.: sâmbătă seară), maestrul Dumitru Cârciumaru  mi-a sugerat să interpretez chiar piesa "Aș vrea să viu la tine", scrisă de maestrul Eugen Doga, pe versurile Veronicăi Micle, cu atât mai mult cu cât pe data de 3 august, chiar am uitat să spun pe scenă, ce rău îmi pare, domnia sa a intrat în neființă și doar la câteva zile interpretez această superbă piesă, pe versurile sale.  

A fost o experiență tare frumoasă, pentru că am fost primită de public cu tare mare iubire și m-am bucurat să văd că strădania mea și a maestrului Cârciumaru, de a aduce pe scenă această piesă a dat roade și sper că și maestrul Eugen Doga s-a bucurat ascultând.

Paula Seling are planuri mari

Mai devreme spuneai de niște surprize muzicale pe care le pregătești pentru această toamnă!

Da, e vorba  de Valsul nr.2 de Dimitri Shostakovich căruia i-am dat niște versuri ce se numesc "Dor în destin". Urmează să filmăm cel mai probabil videoclipul în această toamnă și pregătesc un album de inspirație folclorică, un turneu de colinde de Crăciun, câteva colinde noi care sunt în lucru.

Cum de nu te-a prins "microbul" podcasturilor? Te-ai gândit la un moment dat să faci așa ceva?

Mie nu îmi place să  fac cumva lucruri care sunt la modă și niciodată nu o să mă duc cu curentul într-o direcție numai pentru că așa  se face. Ba, din contră, am fost exact invers. Când lumea făcea, nu știu, dance și etno dance,  eu făceam piese cu orchestra pop simfonică și când am simțit am făcut piese etno pop în stilul meu. Adică am simțit nevoia să fac altceva decât  ceilalți, așa că nu, nu o să fac podcast în niciun caz deși mi s-a oferit ocazia. Dar, mai mult decât atât am un program foarte încărcat în perioada asta. Adică abia reușesc să ajung pe acasă.

Tu filmai la un moment dat niște rețete pentru canalul tău de youtube, fiind pasionată de lucrul acesta. Ai renunțat?

Nu, pur și simplu nu mai am timp pentru a face asta dar o să fac. Eu le-am făcut în pandemie pentru că atunci chiar nu aveam de lucru, ca oricine altcineva, și după aceea a reînceput treaba și mi-e un pic mai greu să  fac și asta dar poate că o să reiau.

Suntem în ultima lună de vară. Ai un regim anume, faci detox, te hidratezi mai mult acum?

Încerc să beau mai multă apă și este important asta, clar, pentru oricine, vara. Și mănânc salate, foarte multe salate. Există o salată cu castravete, roșie și ardei în trei culori și cu cuscus, cu un pic de mentă sau busuioc și este așa o salată foarte fresh și frumoasă de vară!

E topită după fiica ei

Cum ești tu ca mămică și cum e Elena, fetița ta? Știu că are diverse pasiuni!

Eu nu știu cum sunt ca mămică! Sper că sunt bună ca mămică sau cel puțin așa mă străduiesc să fiu!

Am văzut că sunteți foarte atașate și mergeți împreună aproape peste tot!

Eu încerc să o fac fericită! Asta este scopul! Și să o ajut să își descopere toate posibilitățile ei, toate talentele ei și toate perspectivele, să îi ofer șansa să descopere ce îi place și ce vrea să devină! În rest, petrecem timp ca două fete normale, ca mamă și fiică și încercăm să ne iubim cât mai mult!

Are cerințe aparte, îți cere ceva anume? Cum sunt fetițele!

Nu, ea este ca toate fetițele, începe așa ușor-ușor și îi place să se dea cu un pic de gloss de copii, se mai dă cu ojă, cu ruj, are preocupări firești. Vrea să mergem la înot. A reluat un pic acum, pe perioada finalului de primăvară baletul, acum e în vacanță dar o să-l reia din toamnă, lucruri firești.

Cât de mândră ești de ea?

Foarte mândră sunt de ea! Este foarte isteață și are o inteligență afectivă foarte pronunțată, simte, are intuiție, e foarte faină! O să vă placă de ea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net