Cum a reacționat Paula Seling când a văzut-o prima dată pe Monica Anghel! Ce spune artista despre Festivalul Mamaia!

#Exclusiv Click!

Anul acesta se împlinesc 60 de ani de când se organizează celebrul Festival Mamaia așa că în perioada 25, 26 și 27 august 2023 va avea loc ediția de aur a Festivalului Mamaia 2023. 

Mulți artiști consacrați vor urca pe scenă, așa cum Click! a anunțat. Paula Seling (44 ani) se află printre aceștia. Vedeta a rememorat cele mai dragi amintiri din perioada în care a participat la Festivalul Mamaia și am aflat ce reacție a avut atunci când a văzut-o pentru prima dată pe Monica Anghel, o artista pe care o admira de mică.

Festivalul Mamaia a  existat parcă de o viață în inima și casa noastră, de copil priveam și mă bucurăm de această sărbătoare a muzicii. Nu mi-a venit să cred, în 1997, că voi urca pe această scenă grandioasă,  în competiție. De atunci, de când am câștigat trofeul, Mamaia reprezintă un punct important în cariera mea. 

Am participat pentru că era ca un vis frumos. Pentru că era cel mai amplu și mai de impact eveniment al anului și era o platformă minunată pentru a oferi publicului arta ta. Primul succes a fost câștigarea trofeului în 1996, iar cea mai mare dezamăgire a fost când am aflat că nu se mai organizează festivalul”, ne-a povestit Paula Seling. 

Ce a emoționat-o cel mai tare pe artistă!

Paula Seling e de părere că Festivalul de la Mamaia i-a prins bine și a ajutat-o în carieră.

A fost un început frumos, am fost ascultată de un public larg și mi-am făcut primii ascultători fideli. De atunci este un reper în cariera mea. Avem nevoie de Mamaia cum și Italia are nevoie de Festivalul Sanremo”, a mai completat artista.

Cea mai tare amintire de culise 

Atunci când se gândește la Festivalul Mamaia care a avut un rol important în cariera ei, Paula Seling își amintește un detaliu important de culise. O admira de multă vreme pe Monica Anghel și acolo a avut șansa să o vadă pentru prima dată, iar reacția Paulei a fost uimitoare.

Îmi amintesc când am văzut-o prima oară pe Monica Anghel pe culoarele festivalului și am rămas fără cuvinte! Nu îmi venea să cred că am această uriașă șansă să o văd în realitate. M-am lipit de perete și nu am fost în stare să spun nimic!”, a ne-a mai povestit Paula Seling și acum cu gândul la emoțiile pe care le-a trăit atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net