De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura. Motivul real al despărțirii: „E un eșec că am ajuns aici”

Ultima actualizare:

Click! îți spune motivul pentru care Paula Seling a divorțat de Radu Bucura. Artista a făcut noi dezvăluiri, după zvonurile apărute în ultima perioadă. Interpreta a spus motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii frumoase.

De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura
De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat în secret, după 17 ani de căsnicie. În mijlocul toamnei precedente, vestea i-a lăsat fără cuvinte pe fanii cântăreței. Click! ți-a prezentat atunci prima reacție a Paulei Seling. La acea vreme, vedeta mărturisea că dorește să-și canalizeze toată energia pe evenimentele profesionale din perioada următoare.

Motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura

După câteva săptămâni, îndrăgita artistă a recunoscut că cei doi sunt pe drumuri separate încă din primăvara anului trecut. Paula consideră „un eșec faptul că s-a ajuns aici”, dar crede că toate lucrurile au „un rost pe lume”.

Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă.

Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie.

Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie(...) Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora", a povestit artista pentru viva.ro.

Ce relație au în continuare Paula Seling și Radu Bucura

Totodată, ea a ținut să precizeze că păstrează o relație normală cu fostul soț, iar fiica lor, Elena, adoptată în urmă cu șase ani, se va bucura în continuare de dragostea și protecția lor.

"Nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături și este tatăl fetiței noastre de aproape șase ani", a ținut să precizeze Paula Seling, pentru sursa citată mai sus. 

Paula Seling îi datorează multe fostului soț

Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, celebra cântăreață a vorbit despre soțul ei. Chiar dacă discuția s-a întins pe durata a trei ore, Paula Seling nu a dezvăluit nimic despre divorț, însă a spus că Radu a fost cel care s-a ocupat foarte mult de cariera sa.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010.

El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling, în cadrul podcastului prezentat de Horia Brenciu pe YouTube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net