Paula Seling, doar zâmbete și bucurie de Crăciun! Artista e divorţată, dar nu e singură

Ultima actualizare:

Proaspăt divorţată, Paula Seling (care a împlinit 44 de ani chiar în prima zi de Crăciun) a realizat o şedinţă foto, pentru revista „Viva!”, de Sărbători alături de fiica sa înfiată, Elena (9 ani), pe care a ţinut-o la secret până acum, şi a demonstrat că bucuria pe care suntem chemaţi să o trăim mai ales în această perioadă a anului nu trebuie să fie umbrită de provocările mai puţin plăcute ale vieţii.

Paula Seling a recunoscut public că a  înfiat o fetiță, Elena (9 ani)
Paula Seling a recunoscut public că a înfiat o fetiță, Elena (9 ani)

Şi alte personalităţi ale lumii mondene autohtone au pozat fericite lângă brăduţ, indiferent de greutăţile pe care le experimentează în familie sau le aud din ştirile venite din lume.

Paula Seling, divorţată, dar nu singură

Toamna aceasta a venit cu o veste-bombă în showbiz-ul autohton. Paula Seling a divorţat, după un mariaj care a durat 17 ani, de Radu Bucura, managerul ei.

Într-un interviu acordat pentru revista „Viva!”, artista a făcut primele declaraţii pe marginea acestui subiect şi a dezvăluit public şi ceea ce apropiaţii ei ştiau deja: are o fetiţă în vârstă de 9 ani, Elena, pe care cei doi au înfiat-o în urmă cu şase ani, a spus Paula, pentru revista„Viva!”.

În ceea ce priveşte copilul, Elena, o fetiţă în vârstă de 9 ani pe care a înfiat-o în urmă cu şase ani, artista a vorbit, de asemenea, în premieră şi în mod public.

Elena Bucura Seling este fetiţa noastră, a lui Radu Bucura şi a mea, şi este cel mai frumos cadou pe care viaţa ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă şi foarte veselă şi o iubim până la cer şi înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape şase în familia noastră şi de atunci suntem cei mai fericiţi părinţi, iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreţia în faţa opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă.

Nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături. Doream, indiferent de ce urma să fie, să avem un copil adoptat, iar Universul ne-a adus-o pe Elena. Am fost nerăbdători amândoi şi am reuşit să adoptăm destul de repede. Când am văzut-o pe Elena am ştiut, din prima clipă, că e a noastră. Am iubit-o din prima clipă. Elena este propriul nostru copil.”, a mai spus ea.

Corina Caragea, Crăciun în casă nouă

Corina Caragea s-a pozat  și ea sexy lângă un brăduț,  împodobit în noua casă
Corina Caragea s-a pozat și ea sexy lângă un brăduț, împodobit în noua casă

Corina Caragea, care de Revelion împlineşte 40 de ani, a urat şi ea sărbători frumoase celor care o urmăresc pe reţelele sociale şi a publicat mai multe zile la rând imagini cu ea lângă bradul frumos împodobit, în toate dintre aceste imagini abordând  o atitudine sexy. S-a bucurat, fireşte, de foarte multe aprecieri.

Ştirista de la PRO TV a anunţat că are parte de primele sărbători în casă nouă, alături de logodnicul ei, Robert Pongracz (40 de ani), fostul vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Loredana Groza, şedinţă foto sexy, cu Elena

Îmbrăcată într-un furou sexy, de culoare roşie, şi un capoţel lejer, Loredana Groza (52 de ani) a realizat o şedinţă foto foarte îndrăzneaţă şi „amendată” în comentarii de internauţi, alături de fiica sa, Elena Boncea (23 de ani). Cele două sunt „foarte provocatoare” în toate fotografiile, aşa cum au apreciat cei de pe reţelele sociale. „Pur şi simplu adorăm Crăciunul.

Loredana Groza și fiica sa,  Elena, s-au îmbrăcat în  roșu și s-au pozat sexy
Loredana Groza și fiica sa, Elena, s-au îmbrăcat în roșu și s-au pozat sexy

Loredana, Elena şi Nichi. Crăciun fericit! Vă mulţumesc pentru dragostea şi loialitatea voastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a scris artista, în dreptul imaginilor de acest fel, unde apare şi căţelul lor, Nichi.

Ioana Maria Moldovan: «Îi scriem Moşului în fiecare an»

Ioana Maria Moldovan  și fiul ei, Andrei, au făcut  ședință foto și cu  omul de zăpadă
Ioana Maria Moldovan și fiul ei, Andrei, au făcut ședință foto și cu omul de zăpadă

Lucrează în televiziune de 20 de ani, din care ultimii opt i-a petrecut în echipa Prima TV, iunde prezintă ştirile. Şi la ştiri vrea să rămână. Ioana Maria Moldovan (40 de ani) a povestit, într-un interviu acordat pentru revista „OK!”, cum sunt Sărbătorile de iarnă în familia sa, alcătuită din Marian Galeş, cu care este împreună de 18 ani, chiar dacă încă nu şi-a oficializat relaţia, şi fiul lor, Andrei (4 ani şi 11 luni). „Noi i-am scris Moşului încă din primul an în care a apărut Andrei. Avea 11 luni când am scris prima scrisoare, iar acum, la aproape cinci ani, suntem la un alt nivel... el dictează, iar eu scriu. De obicei vrea maşini, deşi are vreo 200, cred... Lista pentru Moş se schimbă frecvent. Iar eu îmi doresc să fim mai buni, să zâmbim, să trăim şi să simţim fiecare clipă. De Crăciun suntem la Târgu Mureş, iar noaptea dintre ani o să muncesc, cum aleg în fiecare an”, a povestit Ioana Maria Moldovan.

Valentina Pelinel şi ai ei, în haine asortate de Sărbători

Valentina Pelinel și soțul ei,  Cristian Borcea, îmbrăcați de  sărbătoare, alături de copiii lor
Valentina Pelinel și soțul ei, Cristian Borcea, îmbrăcați de sărbătoare, alături de copiii lor

Şi Valentina Pelinel (42 de ani) a publicat pe reţele sociale „imaginea perfectă” de Sărbători, alături de soţul ei, Cristian Borcea (52 de ani), şi copiii lor, gemenele Rania şi Indira (3 ani şi 10 luni) şi Milan (6 ani şi jumătate), lângă bradul împodobit anul acesta doar cu roşu. Cu toţii s-au îmbrăcat asortat, în ton cu sărbătorile, şi au zâmbit perfect la cadru. „Vă urăm un Crăciun fericit!”, a scris ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net