Paula Seling, desculță în zăpadă și cu decolteu amețitor, la -9 grade! Imagini în exclusivitate de la videoclipul filmat la Bâlea Lac, la hotelul de gheață

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Arta cere, întotdeauna, sacrificii! A simțit-o pe pielea ei și Paula Seling. Frumoasa cântăreață a filmat un clip la -9 grade, desculță în zăpadă și cu un decolteu amețitor, la vedere! Click! are primele imagini, în exclusivitate, de la filmările videoclipului, ce au avut loc într-un cadru mirific, de poveste, la Bâlea Lac, acolo unde a început construcția hotelului de gheață! Solista a tremurat la greu, dar cu folos!

„Cel mai frumos colind”, așa se intitluează piesa la care Paula Seling a filmat-o, recent, un videoclip chinuitor, la -9 grade, la Bălea Lac. Vedeta a înfruntat frigul năucitor de dragul artei! Paula a filmat cu tlpile goale în zapada de un metru și îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul, cu un decolteu amețitor însă!

„A fost foarte greu să rezist întreaga zi! Am înghețat”

Click! a pus mâna pe primele imagini de la filmările videoclipului, care se anunță a fi unul de senzație, dat fiind peisajul de vis de la Bălea Lac, unde a fost filmat, și unde a demarat construcția hotelului de gheață.

A fost foarte greu să rezist întreaga zi, la filmări, în picioarele goale prin zăpadă și îmbracată în rochie, pot afirma cu tărie asta! Dar, dupa cum știți, pentru mine, arta nu cere sacrificii, ci implicare 100% a ceea ce sunt eu, atât sufletește, cât și fizic.

Așa s-a întâmplat și la cele mai recente filmari, de la Bâlea Lac, unde am dorit să am cadre spectaculoase, cu orice preț...chiar și cu prețul de a fi stat, la minus 9 grade, îmbrăcată în rochie. Sperăm să nu aibă urmări!

"Am făcut și foc de tabără!"

Cred că a fost cel mai friguros videoclip la care am participat, pentru că am trecut prin filmări la -9 grade în rochie. Am vrut să exprimăm o anumită stare și nu mi s-a părut că efortuile au fost prea mari chiar da am înghat.

Sunt și câteva imagini pentru care ne-am hotărât să filmez desculță, în zăpadă. Da știu, dar a ieșit foarte frumos, cadrele cu petalele, desculță în zăpadă mi se par foarte sugestive. N-a fost ușor, au fost lucruri făcute pe loc, un foc de tabără.

Este un nou clip pentru o piesă de iarnă, un cântec vechi, cu parfum <<arhaic>>, mistic, plin de culori contrastante, pe care-l lansez in aceasta perioada magică”, a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru Click!

Paula Seling a fost aleasă, de altfel, imaginea hotelului de gheață de la Bâlea Lac, în sezonul 2022 – 2023.

Actriţa Maia Morgenstern, fostul fotbalist Helmut Duckadam, Dana Săvuică, Ovidiu Lipan (Țăndărică), formația rock Krypton, Roxana Nemeș, balerina Francesca Baciu, violonista Alexandra Violin, modelul Bianca Drăghiciu, dar și artiști internaționali, precum Jean-Claude Van Damme, au promovat și ei, în trecut, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

În acest sezon, la Bâlea Lac se construieşte cel de-al şaisprezecelea Hotel de Gheaţă, unicul obiectiv de acest fel din partea de sud – est a Europei. Tema acestui sezon este Europa, fiecare cameră urmând a purta numele unei importante capitale europene. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi realizate după simboluri întâlnite în capitalele bătrânului continent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!