A început construcţia hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac. Imagini minunate din interior

Nu este ridicat deocamdată, dar deja 500 de străini şi-au făcut programare şi vor să doarmă în el. După doi ani de pauză, se va construi din nou Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Este cel de al 16-lea an în care se realizează ceea ce proprietarii numesc oficial ”Proiectul de Marketing Turistic Hotel of Ice – Bâlea Lac”. Camerele vor purta numele unor capitale europene importante, iar primii clienţi sunt aşteptaţi de Crăciun.

Citește și: VIDEO Zăpadă de 6 metri pe Transfăgărășan. Drumarii evacuează nămeții cu excavatoarele și basculantele

Pentru a fi în ton cu tema în care vor fi decorate camerele, ”Europa”, în fiecare încăpere din Hotelul de Gheaţă vor fi puse obiecte  care să ducă oaspeţii cu gândul la capitala pe care o reprezintă.

”Încăperea va fi decorată cu imagini privind cele mai frumoase locuri sau simboluri din oraşul respectiv”, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Vezi și: Hotelul de gheață nu se mai construiește. Oamenii primesc înapoi banii pentru Revelion

Ca de fiecare dată, complexul va avea şi un bar şi un restaurant de gheaţă. Proprietarii au anunţat deja că ciudata construcţie va fi ridicată atunci când stratul de zăpadă în zonă va fi de minimum 20 de centimetri, acum înregistrându-se deja 11.

Ca şi în ceilalţi ani, Hotelul de Gheaţă va fi construit din “cărămizi” de gheaţă şi zăpadă întărită cu apă. Pentru noaptea de Revelion, hotelul de gheaţă a fost în totalitate rezervat de un grup de turişti englezi şi deja sunt rezervări făcute şi pentru perioada Crăciunului.

Nu se ştiu încă preţurile, dar surse din piaţă au declarat pentru stiridiaspora.ro că în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, cazarea pentru o persoană într-o cameră va costa 400 de lei, iar în cele trei igluuri de gheaţă, ”căsuţele” VIP amenajate lângă, 600 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg