A început construcţia hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac. Imagini minunate din interior

Ultima actualizare:

Nu este ridicat deocamdată, dar deja 500 de străini şi-au făcut programare şi vor să doarmă în el. După doi ani de pauză, se va construi din nou Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Este cel de al 16-lea an în care se realizează ceea ce proprietarii numesc oficial ”Proiectul de Marketing Turistic Hotel of Ice – Bâlea Lac”. Camerele vor purta numele unor capitale europene importante, iar primii clienţi sunt aşteptaţi de Crăciun.

Citește și: VIDEO Zăpadă de 6 metri pe Transfăgărășan. Drumarii evacuează nămeții cu excavatoarele și basculantele

Pentru a fi în ton cu tema în care vor fi decorate camerele, ”Europa”, în fiecare încăpere din Hotelul de Gheaţă vor fi puse obiecte  care să ducă oaspeţii cu gândul la capitala pe care o reprezintă.

”Încăperea va fi decorată cu imagini privind cele mai frumoase locuri sau simboluri din oraşul respectiv”, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Vezi și: Hotelul de gheață nu se mai construiește. Oamenii primesc înapoi banii pentru Revelion

Ca de fiecare dată, complexul va avea şi un bar şi un restaurant de gheaţă. Proprietarii au anunţat deja că ciudata construcţie va fi ridicată atunci când stratul de zăpadă în zonă va fi de minimum 20 de centimetri, acum înregistrându-se deja 11.

Ca şi în ceilalţi ani, Hotelul de Gheaţă va fi construit din “cărămizi” de gheaţă şi zăpadă întărită cu apă. Pentru noaptea de Revelion, hotelul de gheaţă a fost în totalitate rezervat de un grup de turişti englezi şi deja sunt rezervări făcute şi pentru perioada Crăciunului.

Nu se ştiu încă preţurile, dar surse din piaţă au declarat pentru stiridiaspora.ro că în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, cazarea pentru o persoană într-o cameră va costa 400 de lei, iar în cele trei igluuri de gheaţă, ”căsuţele” VIP amenajate lângă, 600 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net