Cum arată fiica adoptată a Paulei Seling. De ce a ținut-o ascunsă până acum

Ultima actualizare:

Paula Seling, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a făcut publică o informație extrem de sensibilă. Cântăreața le-a prezentat-o tuturor pe fiica ei, Elena, pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani și de care nimeni nu a știut prea multe. 

Pe Facebook, în prag de sărbători, Paula Seling le-a făcut fanilor săi cea mai frumoasă surpriză: le-a dezvăluit totul despre fiica ei adoptată în urmă cu 6 ani, pe nume Elena Bucura Seling. Timp de ani buni, artista a preferat să nu ofere detalii despre acest subiect, însă acum, când Elena a crescut suficient încât să-și exprime dorințele și i-a transmis mamei sale că vrea să o cunoască lumea, dorința i-a fost îndeplinită. 

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul integral postat de Paula Seling, pe contul său de Facebook

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine...Elena Bucura Seling este fetița noastră , a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă , este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate.

Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp.

„Dacă o afectează pe ea, este grav”

Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, ii este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună . În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate . Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă dacă o afectează pe ea, este grav . Într-o zi m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că Paula Seling nu are copii.

Citește și - Prima reacție a Paulei Seling după divorțul de Radu Bucura

Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea.

S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook-uri incitante pentru click-uri. M-am mirat și m-a afectat , gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei.

Paula Seling: „Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public”

I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri și apariții mai vechi , înainte ca Dumnezeu să o aducă în familia noastră . I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate.

Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine”. I-am spus asta tatălui ei și împreună am decis ca, după șase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață . Mi-aș dori ca lumea să fie respectuoasă și blândă , așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media care știau de draga noastră , au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie. Vă îmbrățișez cu drag”, a scris Paula Seling, pe contul ei de Facebook.

Paula Seling a divorțat după 17 ani

Paula Seling și Radu Bucura au format o echipă atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, timp de 17 ani. Din păcate, mariajul celor doi nu a mai mers, așa că artista a pus capăt legăturii amoroase prin divorț.

În exclusivitate pentru Click!, Paula a vorbit despre ruptura de Radu.

Am o mare rugăminte. Până pe 3 noiembrie sunt prinsă cu repetiții și pregătirea spectacolului jubiliar de la Chișinău, 25 de ani de carieră aniversați cu trei orchestre și mulți invitați la Palatul Național, unde am extrem de mult material de studiu și repetiții lungi și intense. Vă rog mult sa înțelegeți că pentru așa evenimente este necesară toată energia și dedicarea . Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Paula Seling, pentru Click!, imediat după ce s-a aflat de separarea dintre cei doi.

Și Radu Bucura a confirmat despărțirea de Paula Seling și a făcut, pentru Click!, declarații în premieră.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net