Extraordinara poveste de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura: «Aveam 16 ani când ne-am cunoscut»

Ultima actualizare:

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat după un mariaj de 17 ani, deși cei doi au fost considerați multă vreme unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz. Povestea de dragoste pe care au trăit-o este unică, artista și viitorul soț întâlnindu-se prima dată în adolescență, pe vremea când aveau abia 16 ani. Iată cum s-a derulat filmul iubirii lor.

Extraordinara poveste de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura
Extraordinara poveste de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat, iar fostul soț al artistei nu se mai ocupă nici de cariera ei muzicală în calitate de manager, fiind înlocuit rapid cu altcineva. În ciuda celor întâmplate Paula Seling și Radu Bucura au trăit o iubire așa cum numai în filme vedem...

Citește și: Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura?

«La 18 ani am făcut autostopul pentru el»

Artista și Radu Bucura s-au întâlnit pentru prima dată, în 1996, pe vremea când Seling avea doar 16 ani și amândoi se aflau la Năvodari, pentru un festival de muzică. Cei doi adolescenți au făcut schimb de adrese în speranța că vor ține legătura prin scrisori, iar Paula îi păstra poza în ghiozdan. 

Sensibilă din fire, Paula Seling a început să-i scrie, însă alesul inimii ei, Radu Bucura nu-i răspundea. Abia după nouă ani, Radu Bucura a căutat-o și s-au îndrăgostit amândoi nebunește unul de celălalt.

  „Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a relatat în trecut Paula Seling pentru Okmagazine.ro.

Paula Seling și Radu Bucura și-au invitat la nuntă doar doi colegi de liceu

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au revăzut, iar nunta avut loc la 10 iulie 2005, într-un cadru discret. Mirii au dorit să-și trăiască dragostea după propriile lor reguli, așa că nu și-au anunțat nici măcar părinții că se căsătoresc și au făcut o ceremonie atipică, intimă, lipsită de fastul nunților tradiționale. La nunta Paulei Seling cu Radu Bucura a participat doar o colegă din liceu a artistei și colegul de școală al mirelui. 

Timpul a trecut, iar Paula Seling și Radu Bucura au evoluat împreună, ea a devenit una dintre cele mai bune cântărețe din România, iar soțul ei a început să-i managerieze cariera. Cei doi erau nu numai un cuplu, ci și o echipă care făcea față oricăror provocări. Vreme de 17 ani Paula Seling și Radu Bucura au părut suflete pereche, stându-și alături la bine și la greu, bucurându-se împreună de momente de neuitat. 

Ca în orice căsnicie au existat și disensiuni, neînțelegeri, iar Paula Seling a vorbit despre acest aspect, mărturisind că aceste elemente fac parte din viața fiecărui om. 

  „Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt”, mai spunea Paula Seling pentru sursa citată. 

Divorțul Paulei Seling, confirmat de noul manager?

Povestea lor de iubire a ajuns însă și la sfârșit. Click! a dorit să o contacteze pe artistă pentru a afla mai multe despre vestea divorțului. La telefon a răspuns însă noul manager, care a confirmat involuntar că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat. Redăm mai jos discuția dintre reporterul Click! și managerul Paulei Seling.

Reporter Click!: „Bună ziua. Larisa Ciută de la ziarul Click!, dorim și noi să discutăm cu domnul Radu Bucura.”

Noul manager al Paulei Seling: „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling.”

Reporter CLick!: „Dar cine se ocupă, dvs. sunteți noul manager?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu mă ocup acum”

Reporter Click!: „Cum vă numiți?

Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”

Reporter Click!: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net