Secretul siluetei Ramonei Bădescu, la 54 de ani: salata cu ridiche neagră

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu e o femeie frumoasă, care a avut mereu grijă de silueta sa. La 54 de ani, vedeta originară din Craiova şi “adoptată” de mai bine de 30 de ani de Italia, acolo unde locuieşte la Roma, ştie exact ce trebuie să mănânce pentru a se menţine în formă. Dar iată că Sărbătorile de iarnă în România i-au pus capac!

Actriţa nu s-a putut abţine de la mâncarea tradiţională şi s-a îngrăşat de Sărbători, în România
Actriţa nu s-a putut abţine de la mâncarea tradiţională şi s-a îngrăşat de Sărbători, în România

Ramona Bădescu a venit în luna decembrie în România, a petrecut aici Crăciunul şi Revelionul şi a povestit pentru Click! cum a prins-o anul nou cu ardeiul iute în sutien, una dintre superstiţiile de care nu se desparte niciodată la cumpăna între ani.

Citește și: Ramona Bădescu l-a cucerit pe Nick Casciaro! Imagini de senzație cu artista și câștigătorul X Factor

Frumoasa actriţă a mărturisit că nu s-a putut abţine deloc de la preparatele tradiţionale româneşti, aşa că s-a îngrăşat câteva kilograme. Nu este un capăt de ţară însă, pentru că va merge la sală şi va trece pe salate ca să îşi recupereze imediat greutatea iniţială.

Vezi și: Secretele vedetelor care arată senzațional la 50 plus! Pentru ele timpul a stat în loc

Ramona Bădescu a dat iama în salata de boeuf și în platourile tradiționale
Ramona Bădescu a dat iama în salata de boeuf și în platourile tradiționale

Ramona Bădescu: «Am plecat cu sacoşa de ridiche neagră în Italia»

„Secretul meu este să mănânc des şi puţin şi mai ales ceea ce îmi doresc să mănânc, pentru că dacă nu îmi satisfac dorinţele cerebrale e mai rău, simt frustrări, aşa că întotdeauna, dacă îţi doreşti ceva, să mănânci, dar puţin…”, a declarat Ramona Bădescu, pentru Click!.

Actriţa şi cântăreaţa a plecat în Italia cu ridichea neagră la purtător şi abia aştepta să îşi pregătească acolo salatele preferate.

Citește și: Ramona Bădescu s-a vindecat cu ajutorul unui antrenor holistic! Suferința actriței, după ce a născut

Ignazio are acum 3 ani și jumătate și artista vrea să se întoarcă la muzică
Ignazio are acum 3 ani și jumătate și artista vrea să se întoarcă la muzică

„Am fost în ţară şi s-a văzut asta la cântar. Acum am aproape 63 de kilograme. De la mama am moştenit glezna, picioarele, ochii şi sprâncenele, sunt ochi marca Bădescu din străbunici.

Şi bunica mea şi străbunica mea aveau aceiaşi ochi şi aceleaşi sprâncene. În perioada asta mănânc mult ananas, care este singurul fruct permis după mâncare şi ajută mult la digestie. Îmi plac foarte mult ridichiile, le mănânc între mese, ca să mă satur. Iar când am plecat acum din România în Italia, am plecat cu sacoşa plină de ridiche neagră, pentru că în Italia nu se găseşte.

Şi fac o salată de crudităţi foarte bună, cu ridiche neagră, ţelină, morcov,  măr ionatan, cu un dressing cu avocado, iaurt, zeamă de lime, nuci, fără maioneză. Este foarte bună şi sănătoasă! Mi-am făcut pofta şi cu salată de boeuf în România, în care eu pun şi măr ionatan, pentru că e puţin dulceag şi îi dă o aromă aparte”, a mai adăugat Ramona Bădescu.

A prins-o Anul Nou cu ardeiul iute în sutien

 A intrat cu bine în noul an şi cu forţe noi, astfel încât Ramona Bădescu este pregătită pentru proiectele la care lucrează încă de la sfârşitul anului trecut. Se pare că ardeiul iute şi roşu pe care l-a ţinut la sutien în noaptea dintre ani i-a purtat noroc.

Face un cuplu frumos cu bancherul Fabio Cali
Face un cuplu frumos cu bancherul Fabio Cali

„Am început anul în forţă, cântând, lucrând. Eu am o superstiţie, să ţin ardeiul iute, roşu, în sutien, ca să îmi prindă bine tot anul. Am mâncat linte cu cotechino, un cârnat tradiţional italienesc, şi ca să nu se supere tradiţia românească am mâncat şi nişte sarmale cu mămăliguţă şi piftie.

Anul acesta am hotărât să mă reîntorc la meseria mea după ce am făcut-o pe cea de mamă. Fiul meu, Ignazio, este deja mare, a împlinit 3 ani în luna septembrie 2022, acum sunt liniştită şi mă pot ocupa din nou de cariera mea. Urmează să lansez o melodie compusă de Keo, un feat cu Nick Casciaro.”, a mai completat, pentru Click!, Ramona Bădescu.

De 4 ani, actriţa şi cântăreaţa Ramona Bădescu este implicată într-o relaţie cu bancherul italian Fabio Cali, care are aceeaşi vârstă ca a ei. Chiar dacă nu s-au căsătorit încă oficial, Ramona îl numeşte deja soţ pe tatăl copilului ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net