Ramona Bădescu l-a cucerit pe Nick Casciaro! Imagini de senzație cu artista și câștigătorul X Factor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu a făcut senzație la brațul lui Nick Casciaro. Cei doi urmează să scoată o piesă împreună, însă, până atunci, cântăreții fac spectacol cu vocile lor. Asta s-a întâmplat și zilele trecute, la Castelul din Inima Bucureștiului, acolo unde diva de 54 de ani a susținut spectacolul “Passione” alături de trupa ei de napoletani, Trio CantaNapoli, în cadrul unui eveniment diplomatic.

Unul dintre invitații Ramonei Bădescu la spectacol a fost Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, cel care a încasat, de altfel, și marele premiu în valoare de 50.000 de euro, pe 23 decembrie 2021.

Artistul, care este și protejatul Loredanei Groza, continuă să facă senzație în peisajul muzical românesc, pentru că adoră muzica și își dorește să se impună în România cu ceea ce face.

Citește și: Ce bine arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani! E o doamnă tare cochetă! Vedeta i-a făcut o surpriză

Italianul de 32 de ani are o voce senzațională și a fost pe placul tuturor în show-ul la care a participat la Antena 1, în mod special intrând în grațiile Loredanei Groza, mentorul său  cu care are și o relație specială și care l-a ajutat să câștige concursul, aceasta fiind pentru el o adevărată pârghie de lansare în muzica românească.

Nick Casciaro țintește sus. Se pare că artistul visează să scoată o piesă cu Delia sau, de ce nu, chiar cu Ștefan Bănică Jr.

Ramona Bădescu și Nick Casciaro, chimie pe scenă

Dar până atunci, Nick Casciaro are mai multe evenimente și concerte în România și chiar a cântat alături de Ramona Bădescu în cadrul unui eveniment diplomatic organizat în seara de 2 decembrie. Cei doi artiști se potrivesc la timbrul vocal, căci ambii au voci impunătoare.

Ramona și Nick au dansat împreună și au cântat, mai întâi, piesa “Besame Mucho”. Au o chimie fantastică pe scenă și publicul i-au aplaudat îndelung.

La finalul spectacolului, Ramona Bădescu și Nick Casciaro au mai interpretat împreună celebra melodie “Sanie cu zurgălăi”, dar și binecunoscuta piesă italiană, “Funiculi, Funicula”. Au făcut senzație, așa că cei doi artiști abia așteaptă să mai repede experiența. 

Nick Casciaro și Ramona Bădescu au înregistrat deja o piesă împreună pe care urmează să o lanseze în primăvara anului viitor, dar înainte de toate trebuie să filmeze și videoclipul. O colaborare frumoasă, născută din pasiunea pentru muzică.

De altfel, Ramona Bădescu intenționează ca de anul viitor să înceapă o serie de evenimente, în București și în țară, cu spectacolul “Passione” și trupa ei de napoletani, pregătind mai multe surprize muzicale în acest sens.

Ramona Bădescu, una dintre cele mai talentate artiste din România

Ramona Bădescu a devenit mamă de băiat la 50 de ani! Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu bancherul italian Fabio Cali, în vârstă de 54 de ani, care a făcut-o mamă, pentru prima dată. Cei doi au împreună un băiețel simpatic de 3 ani, pe Ignazio. 

Ramona Bădescu a împlinit 54 de ani pe 29 noiembrie și și-a serbat ziua în Italia, la Roma, acolo unde locuiește de mai bine de 30 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net