Ce bine arată Ramona Bădescu la 53 de ani! A purtat o rochie transparentă

Ultima actualizare:

Ramona Bădescu, 53 de ani, este o divă autentică, cu o carieră de succes în televiziune, pe care și-a clădit-o în Italia, unde a devenit extrem de apreciată datorită carismei și frumuseții. Recent, Bădescu și-a făcut apariția la un eveniment monden din București, unde a făcut furori cu silueta ei impecabilă și eleganța desăvârșită. 

Prezentatoarea TV a făcut o demonstrație de stil și senzualitate, când a fost invitată la un eveniment select. Ramona Bădescu a ales o ținută clasică, o rochie neagră, mulată pe silueta ei armonioasă și o pereche de pantofi cu toc, extraordinar de fini, accesorizați la rândul lor cu un detaliu de tip bijuterie. 

Citește și: Ramona Bădescu, strălucitoare pe covorul roșu! Rochia provocatoare pe care a purtat-o

Elementul care a întors toate privirile a fost nu numai prezența rafinată a divei, ci și faptul că rochia era transparentă în zona bustului, astfel că se putea observa sutienul, de culoare neagră, prin materialul ținutei. O astfel de alegere vestimentară ar fi arătat extrem de ,,nefericit" pe oricine altcineva, însă Ramona Bădescu a purtat rochia ușor transparentă cu un soi de eleganță naturală, ce rar este întâlnită în ziua de azi.

Citește șiRamona Bădescu, în șpagat la iUmor! Cât de flexibilă este la 53 de ani!

Vedeta a adoptat o tunsoare bob, specifică anilor '60 și un machiaj natural, minimalist, ce îi lăsa la vedere urmele firești ale trecerii timpului pe care nu a încercat să și le ascundă. 

Prezentatoarea s-a întâlnit cu mai multă lume cunoscută în cadrul evenimentului de la București, s-a simțit bine, a râs a făcut fotografii și a demonstrat că, într-adevăr, vârsta este doar un număr. 

Ramona Bădescu are o relație cu un bancher sicilian

Ramona Bădescu are într-adevăr o siluetă extrordinară, mai ales dacă ne gândim că a devenit mămică destul de târziu, ea a dat naștere unui băiețel la vârsta de 50 de ani. Frumoasa brunetă este stabilită de mai mulți ani în Italia, unde se bucură de o familie superbă. Ramona are o relație de mai mulți ani cu un banacher sicilian, Fabio Cali, care este și tatăl fiului ei, Ignazio Salvo Cali. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net