Ramona Bădescu, primul Crăciun în România alături de fiul Ignazio

Ramona Bădescu se află în țara natală de câteva luni bune și intenționează să petreacă Crăciunul aici, alături de fiul ei, Ignazio. 

image

Ramona Bădescu are planuri mari pentru sărbătorile de iarnă. Actrița se află în România de câteva luni, împreună cu micuțul Ignazio, și dorește să petreacă Crăciunul în stil tradițional românesc, așadar de pe masă nu vor lipsi sărmăluțele și cozonacul. 

Ramona Bădescu a mărturisit, într-un interviu recent, că dorește să îl obișnuiască pe fiul său și cu tradițiile și obiceiurile din România. 

Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu, așa că voi petrece în stil tradițional, cu Ignazio și mama mea. Pentru mine este este, să zic așa, al treilea Crăciun pentru că eu îl număr în funcție de când a venit pe lume băiețelelul meu. De când l-am născut pe Ignazio, lumea mea este împărțită în două: înainte și după el.

Pe an ce trece Crăciunul este mai interesant pentru că el crește și devine din ce în ce mai interesat de tot ce este în jurul lui", a povestit artista. 

În ciuda faptului că au existat speculații potrivit cărora Ramona s-ar fi despărțit de afaceristul italian Fabio Cali, actrița susține că sunt la fel de fericiți și că așteaptă ca acesta să i se alăture ei și fiului pentru a petrece Crăciunul împreună. Desigur, dorința Ramonei depinde de restricțiile de călătorie din Italia, impuse de condițiile pandemice. 

Ramona Bădescu va petrece Crăciunul în țara natală
Ramona Bădescu va petrece Crăciunul în țara natală

Actrița a dezvăluit că va prepara mâncare tradițională, însă nu dorește să gătească cozonac pentru că i se pare dificil de realizat, așadar preferă să îl cumpere. Cât despre împodobirea bradului, Ajunul Crăciunului este ziua în care Ramona va scoate din cutie cele mai frumoase globuri și luminițe. 

"Nu am împodobit încă brăduțul pentru că tradiția la noi în familie este să-l facem pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun", povestește Ramona Bădescu. 

Cine este iubitul Ramonei Bădescu 

Iubitul Ramonei și tatăl lui Ignatio se numește Fabio Cali și este bancher. Vedeta vorbește rareori despre el, însă atunci când face acest lucru folosește numai cuvinte de laudă. 

Ramona Bădescu și Fabio Cali
Ramona Bădescu și Fabio Cali

"Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, declara Ramona, în urmă cu un an. 

Ramona Bădescu își dorește încă un copil 

Într-o discuție pe care a purtat-o recent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri uimitoare. Cu toate că are 53 de ani, actrița își dorește să aducă pe lume un al doilea copil, poate chiar gemeni. 

"Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept", a povestit Ramona Bădescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net