Ramona Bădescu are planuri mari pentru viitor: «Aș mai vrea o fetiță sau gemeni»

3 decembrie 2021
article img
Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani recent, dar nu exclude gândul de a-i face un frățior lui IgnazioSursă foto: Arhivă personală

Ramona Bădescu este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Este cunoscută pentru cariera ei în domeniul cinemtografiei, iar în urmă cu doi ani viața ei a devenit mult mai fericită. Micuțul Ignazio i-a adus fericirea în suflet, iar actrița se gâmdește serios la un frățior pentru băiat!

Ramona Bădescu radiază de fericire! Este iubită și trăiește o poveste de dragoste ca în filme cu cel alături de care formează un cuplu discret. Cea mai mare dorință a Ramonei s-a îndeplinit în anul 2019, atunci când a devenit mama unui băiețel de nota 10. 

Invitată în emsiunea "Vorbește lumea", difuzată de PRO TV, Ramona Bădescu a povestit despre cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și a dezvăluit că și-ar dori încă un copil sau, de ce nu, poate și gemeni! 

article img
Ramona Bădescu visează la o familie numeroasă Sursă foto: Arhivă personală

Ramona Bădescu își dorește încă un copil 

"Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci....a trebuit să citesc...absolut tot eu i-am pregătit...am alăptat două luni jumătate...i-am pregătiti și două bone, una dimineața și una noaptea, dar mama e mamă.(...) Vreau să îi dau tot, vreau să îi dau iubire.(...) Aici în țară sunt singură cu el, fără bonă, fără nimic (...) nu se desprinde de mine, nu m-am îndepărtat niciodată mai mult de o oră de el. Nu am  tăiat cordonul ombilical (râde) Nu cred că o să îl tai vreodată. Ignazio e bijuteria vieții noastre.(...) Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept", a povestit Ramona Bădescu. 

Iubitul Ramonei și tatăl lui Ignatio se numește Fabio Cali și este bancher. Vedeta vorbește rareori despre el, însă atunci când face acest lucru folosește numai cuvinte de laudă. 

"Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, declara Ramona, în urmă cu un an.