Ramona Bădescu, fericită să fie acasă de Ziua Națională. A petrecut românește, cu fasole și murături, de 1 Decembrie

Ultima actualizare:

    Ramona Bădescu a petrecut românește de Ziua Națională
Ramona Bădescu a petrecut românește de Ziua Națională

Ramona Bădescu nu se dezice! Își iubește țara și nu a uitat niciodată de unde a plecat. De 1 Decembrie, artista “adoptată” de Italia, căci de 30 de ani trăiește la Roma, a sărbătorit în stil românesc la un celebru restaurant din București.

Ramona Bădescu a fost prezentă la localul unde s-a organizat o masă ca la carte, cu proțap, varză călită și fasole la ceaun, murături, slănină cu ceapă, brânză de burduf, pâine bună și proaspătă, vin și țuică fiartă și multă voie bună. Alături de Ramona a fost și maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică. Se pare că cei doi artiști vor să pună la cale și o colaborare muzicală.

“La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România! Nimic nu se compară cu mâncarea românească! Am mâncat senzațional azi, de 1 Decembrie! Mi-am făcut toate poftele! Proțapul și fasolea au fost senzaționale!”, a transmis Ramona Bădescu, încântată să se afle acasă de Ziua Națională.

Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani în 29 noiembrie


    Ramona Bădescu spune că moșltenește această constituție atletică de la tatăl eifoto: arhiva personală
Ramona Bădescu spune că moșltenește această constituție atletică de la tatăl eifoto: arhiva personală

În vară, Ramona Bădescu s-a întors în România, după patru ani în care nu a mai călcat pe pământul natal, iar zilele trecute, în 29 noiembrie, și-a serbat ziua de naștere chiar în București. Vedeta a împlinit 53 de ab.

Fiul său, Ignazio (2 ani), i-a fost alături, la fel și mama sa, Liana Bădescu, care a venit tocmai de la Craiova pentru a-și sărbători fiica. Soțul vedetei, bancherul italian Fabio Cali, i-a fost alături Ramonei Bădescu printr-un video call, iar marele naist Gheorghe Zamfir i-a cântat la telefon și i-a făcut urările de rigoare, pe cei doi legându-i o prietenie mai veche.“La 53 de ani sunt ca nouă! Mă simt cu mai multe responsabilități, deci mai responsabilă, dar în același timp încerc să mă simt ca o femeie care se mai gândește puțin și la ea însăși, când mai are timp liber, mă simt acasă, mă simt bine împreună cu prietenii, mă simt susținută de dragostea familiei mele. Este fantastic!”, ne-a spus Ramona Bădescu.

Cornelia și Lupu Rednic au transmis urări de la Sighetul Marmației


    Cornelia și Lupu Rednic au sărbătorit Ziua Națională în Sighetu MarmațieiFoto: Facebook
Cornelia și Lupu Rednic au sărbătorit Ziua Națională în Sighetu MarmațieiFoto: Facebook

Soții Cornelia și Lupu Rednic au sărbătorit românește de 1 Decembrie, cu cântec și voie bună, tocmai la Sighetul Marmației. “La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a fost mesajul transmis cu zâmbetul pe buze de Cornelia și Lupu Rednic care au purtat cu mândrie tricolorul.Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, atât pe scenă, dar și în viața personală. Sunt căsătoriți de aproape 30 de ani și spun că sunt firi diferite, dar colaborează perfect pe toate planurile.

“De acasă am primit o anumită educaţie. La noi, familia e bază. Ne mai certăm şi noi, ne mai împăcăm, suntem firi total diferite, dar foarte important într-o căsnicie, ceea ce văd că în ziua de azi nu se prea pune în aplicare, este toleranţa! A fi tolerant cu cel de lângă tine, a fi înţelegător cu cel de lângă tine. În ziua de azi, toată lumea vrea să schimbe ceva la partenerul de lângă el. Ea vrea să îl schimbe pe el, el vrea să o schimbe pe ea. Pentru ce să schimbi când poţi să trăieşti foarte bine cu omul pe care ţi l-ai ales? Doar atâta trebuie: respect, toleranţă, iubire!”, ne-a mărturisit Cornelia. „De când ne-am căsătorit, chiar dacă ne-am certat, niciodată nu ne-am spus cuvinte urâte unul celuilalt”, a completat şi Lupu Rednic, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
militari armata romana png
image
image
image
image
image
image
Banner Cristi Caloeanu
image png
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net