Ce bine arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani! E o doamnă tare cochetă! Vedeta i-a făcut o surpriză

Ramona Bădescu (53 ani) și-a iubit nespus părinții și mereu i-a avut alături. De când nu mai e tatăl ei, vedeta, stabilită de peste 30 de ani în Italia, ține legătura strâns cu mama ei. Chiar dacă plecase de puțin timp la Roma, Ramona Bădescu a vrut să îi facă o surpriză celei care i-a dat viață, de ziua ei, la împlinirea celor 87 de ani.

ramona badescu jpeg
Ramona Bădescu are gene bune de la mama sa

Ce bine arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani!

Liana Bădescu nu își arată vârstă deloc de unde rezultă faptul că frumoasa ei fiică are gene bune și din partea mamei. Cochetă, cu o geantă scumpă, o rochie vaporoasă și sandale asortate, mama Ramonei Bădescu nu pare deloc să aibă 87 de ani. Ba chiar este în formă!

Iată și: Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului! Cele mai electrizante ținute

„Nimeni nu se aștepta să vin acasă, nici chiar eu pentru că am organizat totul în ultimul moment, am vrut să fie o surpriză. A fost cu peripeții! Înainte de a veni de la Roma la București, avionul a avut întârziere 4 ore, am plecat la 1 noaptea din aeroport și am ajuns în București la 4 dimineața. Când am vorbit cu mama și i-am urat la 12 noaptea “La mulți ani!”, i-am spus atunci unde sunt și ce surpriză îi fac pentru că nu am vrut să se îngrijoreze, așa că i-am zis că vin în țară special pentru ziua ei”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Click!

Vezi și: Ramona Bădescu, strălucitoare pe covorul roșu! Rochia provocatoare pe care a purtat-o

De această dată, vedeta a venit singură în România, fiul ei, Ignazio, a rămas acasă, la Roma, alături de tatăl său, bancherul Fabio Cali.

Nu rata: Ramona Bădescu, în șpagat la iUmor! Cât de flexibilă este la 53 de ani!

„Am venit singură pentru câteva zile. Pe Igna l-am lăsat cu tatăl lui, am venit strict pentru mama, câteva zile. Am sărbătorit-o de ziua ei la restaurantul ei de suflet din Herăstrău, Isoletta. A fost o cină restrânsă, în familie.

A primit multe flori și multe cadouri, eu i-am luat, printre altele, și un inel cu safir. Sunt fericită că sunt acum alături de mama, îmi este tare dor de fiul meu, îmi pare rău că nu sunt și ei aici, Igna și tatăl lui, să fim în formulă completă dar asta se va întâmpla curând, la botezul lui Ignazio”, ne-a mai declarat Ramona Bădescu, al cărui fiu, jumătate român – jumătate sicilian va împlini 3 ani pe data de 17 septembrie.

Mai citește și: Nepoata Ramonei Bădescu, expoziție de pictură. Celebra ei mătușă i-a fost alături: «Este cu mine de la început»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
Giorgia Meloni FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg