Cu ce tratament naturist își întreține Ramona Bădescu decolteul la 53 de ani?

Ultima actualizare:

Ramona Bădescu are gene bune, căci la 53 de ani arată spectaculos. Are o silueta trasă prin inel, picioare lungi și o piele fină și mătăsoasă. Asta pentru că este adepta tratamentelor naturiste, iar de ceva timp are un decolteu strălucitor pe care și-l menține printr-un mix de vitamine. Actrița și cântăreața a povestit pentru Click! un mic truc de frumusețe!

Ramona Bădescu este fără doar și poate o femeie frumoasă
Ramona Bădescu este fără doar și poate o femeie frumoasă

Ramona Bădescu, secretul frumuseții la 53 de ani!

Cu toții vrem să rămânem „young and beautiful”, după cum spune celebra Lana del Ray în cântecele sale! Iată că Ramona Bădescu a descoperit elixirul tinereții și ne demonstrează că vârsta e cu adevărat doar un număr.

„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural. Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate.

De exemplu, pentru decolteu, cu trecerea vremii și, mai ales, dormind noaptea în anumite poziții se mai creează acele pliuri, ca să nu le spun riduri. Așa că am decis să îmi îngrijesc decolteul făcând un amestec de uleiuri cu vitamina A uleioasă, vitamina E și ulei de migdale dulci, pe care îl aplic apoi pe piele și pe față. Și acum lucrez și vreau să creez ceva care să mă ajute să țin pielea întinsă în timpul nopții, la decolteu, dar  vă voi dezvălui la momentul respectiv despre ce este vorba.”, ne-a mărturisit Ramona Bădescu, în exclusivitate.

Rețete delicioase și sănătoase preparate de Ramona Bădescu

Ramona Bădescu e fericită când stă mai mult timp în țară, la București! De ce, ne-a mărturisit chiar ea! Știm deja că din Italia îi plac mult pizza, dar și pastele, însă din România adoră mâncarea tradițională.

„Aici, în perioada în care am stat în România, am fost foarte fericită că am putut să găsesc și să folosesc usturoiul proaspăt pe care îl folosesc mult la bruschetele cu roșii. În Italia nu se folosește mult usturoiul, chiar îl aruncă, pun la început și apoi aruncă, însă eu consider că este un aliment important în organism.

În Italia nu se găsește usturoiul verde, proaspăt, și nici mărarul. Eu fac mâncare de mazăre cu usturoi și mărar, mâncare de varză românească, pentru că varza la noi în țară este foarte dulce, bună și moale, în Italia există numai varză tare. Îmi place foarte mult mâncarea de varză tăiată în felii semilună în care pun iaurt.

În plus, în România e o minunăție să mănânci roșiile românești cu caș proaspăt de capră. Fructele care mie îmi plac foarte mult și pe care nu le găsesc în Italia sunt vișinele, le ador, și, bineînțeles, dulceață de vișine, care îmi aduce aminte de copilărie, pentru că era dulceața pe care mama mi-o făcea dintotdeauna, și pe care eu o pun ori în clătite ori peste înghețată.

Sunt fericită că și lui Igna îi place foarte mult mâncarea românească, ciorbițele, iar paste i-am dat mult mai puțin, însă doar paste integrale i-am introdus în meniu, care conțin mai multe fibre pentru organism. Fiul meu care are acum 2 ani și 9 luni, adoră prăjiturile pe care le fac. Laptele de la noi, din țară, mi se pare mult mai bun decât laptele italienesc, așa că îl bea cu mare plăcere.”, a mai declarat, încântată, Ramona Bădescu.

Cum decurge relația dintre Ramona Bădescu cu tatăl copilului, bancherul italian Fabio Cali!

Ramona Bădescu (53 ani) și iubitul ei soț, bancherul italian Fabio Cali (54 ani) se înțeleg de minune. Și chiar dacă frumoasa vedetă a venit mai des în România în ultimele luni și a făcut naveta București-Roma și invers, tatăl copilului său nu a avut nimic de obiectat. Relația dintre ei este una frumoasă și se bazează pe încredere totală.

„Cum să descriu relația cu  Fabio? Iubitul meu este foarte încântat că Ignazio poate să cunoască și cealaltă parte a sângelui lui, a rădăcinilor sale, căci este jumătate român,  jumătate italian – sicilian. Fabio este om de afaceri, este foarte ocupat și prins cu ceea ce face în Italia. Nu am forțat situația ca să vină și el în România, dar sunt convinsă că atunci când o să vină prima dată, ne va însoți de fiecare dată când ne vom reîntoarce în România, pentru că o să îi placă mult aici.”, ne-a povestit Ramona Bădescu.

Copilul poartă numele bunicului din partea tatălui

Ramona Bădescu a ales numele fiului său după bunicul italian din partea tatălui, ea fiind cea care a avut inițiativa de a-i spune Ignazio, băiatului său.

„Numele lui Ignazio i l-am dat după tatăl lui Fabio, bunicul lui din partea tatălui, pentru că știind povestea și ascultând povestea de viață a lui Fabio care este uimitoare, un film… El a fost foarte legat de tatăl lui, care se numea Ignazio.

Când am aflat că voi avea un băiețel, înainte de a spune el ce nume să alegem, eu i-am propus să-i spunem Ignazio. Când am aflat că o să fie băiat, i-am spus eu direct că îmi doresc să îl cheme astfel și pentru el a fost o fericire. Nu ar fi vrut niciodată să mă oblige să-l numim așa dar mie mi-a plăcut pentru că a avut un tată foarte valoros.”, ne-a mai spus în încheiere vedeta.

celebra actriță este joacă alături de Maia Morgenstern în filmul Egregora, producție românească

De un an de zile, Ramona Bădescu face naveta Italia - România. A fost, cumva, blocată timp de doi ani la Roma, după ce a născut, atunci când a prins și perioada Covidului și toată pandemia din Peninsulă, însă, după ce lucrurile s-au mai liniștit, vedeta a revenit în România pentru a da curs unor proiecte frumoase.

„În primii doi ani de viață ai fiului meu i-am dedicat lui toată exclusivitatea, mai ales că am fost și obligați să stăm în casă, din cauza Covidului, și am călătorit mai puțin. Acum situația s-a schimbat și mi-am reînceput activitatea.

Am fost fericită să mă reîntorc și să călătoresc mai des în România, am îmbinat utilul cu plăcutul. Am stat mult și cu mama mea (87 ani), și mama cu nepotul ei, dar am avut în țară și diverse proiecte de lucru.

Unul dintre ele a fost faptul că am filmat pentru “Egregora”, în regia și producția lui Andrei Chiriac. Este o producție istorică, o serie de 15-16 episoade. Acum regizorul lucrează să termine primul episod de 50 de minute.

Este o producție grandioasă și costisitoare, filmată în locuri minunate din țară. În film e vorba de niște copii care caută harta lui Decebal și trec prin diferite etape ale istoriei. În “Egregora” eu interpretez rolul  unei contese italience, rea, pe nume Francesca, care are legături cu Vaticanul.

Sora mea bună din film este Maia Morgenstern, dar, deocamdată, nu am filmat împreună, sper să ne dăm, însă, replici pe viitor. Primul episod din “Egregora” va fi difuzat din toamnă”, a mai declarat Ramona Bădescu pentru Click!. 

Mai jos puteți viziona o scenă din filmul La Piovra 8, unul dintre peliculele în care Ramona Bădescu a jucat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!