Ramona Bădescu s-a vindecat cu ajutorul unui antrenor holistic! Suferința actriței, după ce a născut

#Exclusiv Click!

Ramona Bădescu a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! cum a reușit să se încarce emoțional și spiritual și să dobândească mai multă încredere în sine, prin ședințe în pădure, în aer liber și îmbrățișând copaci!

Ramona Bădescu s-a vindecat cu ajutorul unui antrenor holistic!
Ramona Bădescu s-a vindecat cu ajutorul unui antrenor holistic!

Ramona Bădescu (53 ani) și-a deschis căile și e plină de energii pozitive pentru că s-a conectat cu natura și astfel și-a cunoscut corpul pe interior. Vedeta a făcut câteva ședințe importante de cunoaștere a sinelui, controlare a emoțiilor și de descoperire a sinelui cu un antrenor holistic și mental coach, Vasile Păun, despre care spune că l-a întâlnit la momentul potrivit, atunci când avea nevoie să capete mai multă încredere în ea și să se “curețe” de diverse energii care nu erau benefice.

Citește și: Ramona Bădescu, transformată radical. În ipostaza asta n-ai mai văzut-o!

Ramona Bădescu: «După naștere am avut depresie și neîncredere în mine»

După ce a născut și a devenit mamă, Ramona Bădescu a avut o perioadă în care s-a dedicat doar băiețelului său, Ignazio, care are acum 3 ani. A fost o perioadă în care a avut o ușoară depresie și era măcinată de mai multe întrebări și parcă simțea nevoia să găsească răspunsuri și rezolvări. În luna august, Ramona Bădescu a venit în țară, a filmat pentru producția în care urmează să apară, filmul “Egregora”, și atunci a întâlnit un mental coach și antrenor holistic, sub îndrumarea căruia a decis să facă câteva ședințe, menite să o repoziționeze energetic.

Nu rata nici: Ramona Bădescu, strălucitoare pe covorul roșu! Rochia provocatoare pe care a purtat-o

"După naștere și în timpul pandemiei am avut așa o depresie și o neîncredere în mine, pe care eu, ca o femeie foarte puternică și cu încredere în mine, nu știam cum o să o depășesc, neștiind cum. Și am aflat de la regizorul filmului Egregora, Andrei Chiriac, despre Vasile Păun. Am lucrat cu el puțin în timpul filmărilor, pentru că trebuia să filmez în Bucegi, la temperaturi foarte joase, m-a antrenat. M-a ajutat astfel și am continuat să mai fac câteva ședințe cu Vasile, pe care l-am întâlnit la momentul potrivit.", a afirmat Ramona Bădescu. 

Află și: Cu ce tratament naturist își întreține Ramona Bădescu decolteul la 53 de ani?

"Eu, după ce am devenit mamă, m-am dedicat exclusiv fiului meu. Mă retrăsesem din activitatea mea, îmi doream să fac numai lucrul acesta, aveam și temeri la un moment dat că poate nu o să fiu cea mai bună mamă, poate nu voi face față situației, mă tot gândeam cum o să fie și cum o să mă descurc din această postură... Până la urmă o mamă e mamă și la 20 de ani și la 50 de ani, însă lucrând cu un antrenor holistic și un mental coach mi-am redobândit pozitivitatea și încrederea în mine", a mărturisit Ramona Bădescu. 

Ramona Bădescu: «Am avut un blocaj pe care l-am rezolvat»

"Acum mă simt altfel, m-am schimbat puțin, am învățat și cum să atrag toate energiile pozitive, să îmbin partea de familie cu proiectele, astfel încât să fie ambele de succes. Am avut un blocaj pe care l-am rezolvat, m-am acceptat, sunt mult mai pozitivă și împăcată cu mine și astfel transmit și copilului meu un vibe bun și pozitiv. Noi toți suntem preocupați de exteriorul nostru, problemele exterioare, de viață, uitând că noi avem și un interior de care nu avem grijă și de care nu ne preocupăm pentru că nu îl cunoaștem. Dacă noi ne-am cunoaște pe noi înșine ne-am da impulsuri minții care domină tot organismul să fie pozitivă, pentru că mintea nu înțelege dacă ție ți se întâmplă un lucru sau gândești că ți se poate întâmpla. Și atunci mintea acționează”, a povestit pentru Click! Ramona Bădescu.

Ce presupun ședințele de autocunoaștere a sinelui, urmate de Ramona Bădescu

Și pentru că e deschisă la nou și la cunoaștere, iar tehnicile și tehnologia avansează deopotrivă, Ramona Bădescu a simțit beneficiile ședințelor pe care le-a făcut, nu doar în interior ci și outdoor, în natură, chiar în pădure, mergând desculță și îmbrățișând copaci.

“Ședințele au avut loc și în natură, am mers la pădurea Băneasa, am îmbrățișat copaci, am primit cea mai bună energie. Practic rolul acestor ședințe este de a te echilibra mental, psihic, emoțional, te cunoști mai bine, vibrezi cu natura, sunete, energii, m-am reîncărcat cu energia naturii. Ședințe se fac și într-un ambient intern, cu uleiuri esențiale, sunete și melodii speciale pentru a ajunge la vibrațiile interioare.", a subliniat Ramona Bădescu. 

Lucrăm cu o frecvență de niște sunete uimitoare găsite de Vasile. El a căutat foarte mult în lume tehnici și practici, tehnologii de evoluții în conștiință, metode, instrumente, exerciții, sunete, dansuri, afirmații, toată paleta asta de lucruri care ne fac cumva să fim mult mai inspirați în alegerile noastre. În primul rând trebuie să fim sănătoși, apoi echilibrați.”,ne-a mai mărturisit Ramona Bădescu.

Care sunt beneficiile terapiilor în natură

Beneficiile terapiilor în natură sunt diverse și minunate, iar acest lucru este explicat în detaliu pentru Click! de antrenorul holistic Vasile Păun la care actrița și cântăreața Ramona Bădescu a apelat pentru a o face să se cunoască mai bine, a o scapă de anumite frici și gânduri și a-i dărui în schimb o stare de bine. Vasile Păun face aceste practici de 15 ani de zile încoace.

"E un stil de viață pe care ar trebui să îl îmbrățișăm, care te duce să prelungești cu o calitate viață. Prezența în natură, în primul rând, ne conectează cu liniștea naturii, cu înțelepciunea naturii și ne permite să ne extragem din cotidian, din cunoscut. Ieșirea din cunoscut este foarte importantă pentru că asta înseamnă ieșirea din propriile rutine pe care le parcurgem inconștient mult timp în viață. Și atunci avem nevoie de momente, o dată pe săptămână sau de câte ori simțim nevoia să ne ducem în natură, eventual mergem desculți, parcurgem în liniște o anumită porțiune din natură și pe măsură ce începem să intrăm în rezonanță cu natura, ea face ceva foarte special pentru noi!

Și anume, purifică propriul nostru subconștient pentru că așa cum un copac se hrănește cu dioxid de carbon și eliberează oxigen, întreaga natură se hrănește cu toată neputință noastră, cu toate fricile din noi, exact în momentul în care noi o vedem și îi spunem: "Te văd. Sunt în armonie cu tine, Te iubesc, miros natura în gust, locul, simt, efectiv ating locul, aud locul și atunci locul intră în rezonanță cu mine. Altminteri sunt un străin în acel loc, sunt ca mulți care trec prin anumite locuri fără să intre într-un contact direct, nemijlocit, cu energia locului respectiv”, am aflat de la specialistul și antrenorul holistic, care a lucrat cu Ramona Bădescu. 

“Ceea ce încep călătoriile în natură este această reconectare profundă la energia unui loc, a unui spațiu. Învățând să o facem aici, oricunde am merge am știi cum să beneficiem de energia unui loc....Cei mai mulți oameni, din nefericire, se identifică cu gândurile lor, alții cu emoțiile, cu senzațiile dar noi suntem acel martor, acel observator care e în măsură și poate, când vine un gând, să zică te hrănesc sau nu, când vine o emoție să zică, îți dau atenție sau nu, când apare o senzație poate să fie victimă sau să observe puterea respectivă. În natură ne este mai bine această capacitate de a ne privi în interior.

Parcurg în liniște natura, am dublă atenție, percep cu cele 5 simțuri natura și deopotrivă mă uit în mine și văd ce simt în mine la trecerea prin natură, mă ascult și pe măsură ce fac diverse practici încep să îmi reintru în ritm. Cauza majoră a tuturor bolilor, afecțiunilor pe care le avem, că sunt mentale, emoționale, fizice, este ieșirea din ritm, gândesc mai repede decât viață, decât ritmul vieții. E important să capăt o anumită viteză, să mă reconectez la viteza vieții. În plus, natura are liniște, învăț starea de solitudine și de tăcere. În natură noi putem să facem diverse practici.

De exemplu, unul dintre beneficiile foarte importante ale prezenței în natură, mai ales toamna-iarnă, primăvara este să intri în contact cu frigul nobil. Frigul nobil, îi spun așa pentru că noi, în general ne "strângem" la frig, pe lângă faptul că potențează sistemul imunitar, face ceva foarte importantă la unul dintre cei mai spectaculoși nervi din noi, nervul vag. Este cel mai lung nerv din anatomia noastră, ne conectează creierul cu aproape toate organele și face, de fapt, într-un mod mai subtil conexiunea dintre mintea conștientă și mintea subconștientă. Frigul este cel care îi dă un impuls, un refresh practic, mă resetează”, a mai spus pentru Click! Vasile Păun, care a precizat și cât de benefice sunt aceste călătorii în pădure.

Călătoriile din pădurea, mai ales noaptea, te învață cum se gestionează emoțiile. Nu fugim de ele, nu le reprimăm, învățăm pur și simplu să ne uităm la ele, să le îmbrățișăm și să stăm cu ele! Sunt lucruri care țin de un stil de viață pe care avem nevoie să îl practicăm astfel încât să nu ne degenerăm. De 15 ani sunt efectiv dedicat acestor procese de regenerare, de evoluție, de frecvență, procese de focalizare a atenției, care țin de puterile noastre interioare, avem puteri în interiorul nostru de care nu suntem conștienți”, a mai spus, în încheiere, antrenorul holistic, care a îndrumat-o pe  Ramona Bădescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net