Secretele vedetelor care arată senzațional la 50 plus! Pentru ele timpul a stat în loc

Ultima actualizare:

Romaniţa Iovan, Ramona Bădescu şi Mariana Ionescu Căpitănescu sunt trei dintre doamnele trecute de 50 de ani din showbiz-ul autohton, care sfidează trecerea timpului. Au aceeaşi siluetă şi greutate ca în adolescenţă şi se declară foarte mulţumite. Secretul lor? Un stil de viaţă echilibrat, atenţie la dietă şi mişcare.

Secretele vedetelor care arată senzațional la 50 plus!
Secretele vedetelor care arată senzațional la 50 plus!

Romanița Iovan: «Sportul înseamnă sănătate!»

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan are aceeaşi siluetă ca pe vremea când era manechin. La 3 octombrie a împlinit 58 de ani, dar se simte ca la 20-30. A lansat recent o nouă colecţie de haine, pentru care a fost chiar ea fotomodel, şi a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum reuşeşte să îşi menţină acest tonus.

„Am împlinit 58 de ani şi sunt superhappy! Eu sunt de părere că a avea grijă de tine este un stil de viaţă! Trebuie să ai un ritm anume şi un program pe care să le respecţi, şi asta din plăcere. Nu trebuie să fie un chin! Poţi alege ca două zile pe săptămână să ţii post, dar atunci nu mai mănânci de la ora 19.00 sau 20.00, depinde cum poţi, până peste 16 ore sau, cel mai bine, până peste 18 ore. În timpul postului e bine să bem foarte multă apă, pentru a ajuta la eliberarea toxinelor. Şi trebuie şi un program de mişcare. Eu fac sport, nu costă bani.

Întotdeauna am zis că cine spune că nu are timp pentru mişcare nu vrea să facă de fapt. Nu există să nu ai timp, tu şi persoana ta trebuie să fii în centrul atenţiei, întotdeauna. Sportul înseamnă sănătate! Eu fac sport în fiecare zi, acasă. Am o metodă autodidactă. Încep cu exerciţii cardio - săritul corzii, apoi lucrez muşchi, individual. Pentru mine e o bucurie să fac sport! Dacă nu fac o săptămână, sufăr! În ceea ce priveşte alimentaţia, eu dintotdeauna am mâncat mai mult salate, dar îmi plac şi dulciurile, în special îngheţata”, a povestit Romaniţa.

Pentru Ramona Bădescu, grija la dietă şi mişcarea sunt foarte importante

La 53 de ani, şi Ramona Bădescu are secretele ei care o ajută să-şi menţină silueta care a consacrat-o. Unul dintre cele mai importante, în ultima vreme, este grija pentru echilibrul emoţional. Iar pentru asta a apelat la un antrenor holistic, ale cărui antrenamente presupun plimbări prin pădure, noaptea, desculţ, îmbrăţişatul copacilor şi reconectarea la sine cu ajutorul naturii.

După naştere şi în timpul pandemiei am avut o depresie şi o perioadă de neîncredere în mine, pe care eu, obişnuită să fiu foarte puternică, nu ştiam cum o să o depăşesc. Şi am aflat de la Andrei Chiriac, regizorul filmului «Egregora», în care joc, despre Vasile Păun. Am lucrat cu el puţin în timpul filmărilor, care au fost în Bucegi, la temperaturi foarte joase, şi m-a antrenat. M-a ajutat mult, aşa că am continuat să mai fac şi alte şedinţe. Eu, după ce am devenit mamă, m-am dedicat exclusiv fiului meu (Ignazio, care are acum 3 ani, n.r.).

Mă retrăsesem din activitate şi aveam tot felul de temeri. Acum mă simt altfel, m-am schimbat puţin, am învăţat şi cum să atrag toate energiile pozitive. Şedinţele au avut loc şi în natură, am mers la pădurea Băneasa, am îmbrăţişat copaci, am primit cea mai bună energie. Practic, rolul acestor şedinţe este de a te echilibra mental, psihic, emoţional, ca să te cunoşti mai bine”, a mărturisit Ramona.

Mariana Ionescu Căpitănescu: «Fac Yoga de trei ani»

Şi solista de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu se poate mândri cu o siluetă armonioasă, deşi are 53 de ani. Ne-a spus şi ea secretele:

„Fac Yoga de trei ani. Nu vreau să devin nici un guru, dar îmi face mie bine, este pentru relaxare şi tonifiere. Unde merg eu, instructoarea face şi nutriţie, şi psihologie, aşa că face şi teorie cu noi. A devenit o obisnuinţă pentru mine să fac yoga, să fac plimbări sau alergări. Atunci când obosesc, merg. Acest stil de viaţă a devenit o necesitate pentru mine.

De la o vârstă trebuie să ai mai multă grijă ce mănânci şi prin abstinenţă reuşesc să mă menţin şi cu greutatea cât de cât pe linia de plutire. Nu aşa cum mi-aş dori, dar ţinând cont de programul haotic pe care îl am, nu întotdeauna pot să mănânc la ore fixe. Atunci când gătesc, ocolesc produsele procesate. Iar carnea şi ouăle încerc să le procur din surse cât mai sigure, mai mult de la micii producători de la ţară. Şi încerc să nu mai mănânc seara târziu”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net