Romanița, în lacrimi după Adrian Iovan: „Nu am fost tată pentru fiul meu! Tatăl lui e un erou!”

Romaniţa Iovan și-a deschis inima la podcastul finei lui Borcea, Nasrin Ameri, și a vorbit în lacrimi despre cum a reuşit să treacă, împreună cu fiul ei, peste moartea tragică a pilotului Adrian Iovan, tatăl băiatului ei.

Albert este pasionat de pilotaj și calcă pe urmele tatălui său
Albert este pasionat de pilotaj și calcă pe urmele tatălui său

De când Adrian Iovan a murit în tragicul accident aviatic în Munții Apuseni, creatoarea de modă Romanița Iovan și fiul ei, Albert, respectă o tradiție. În fiecare an, la data în care s-a întâmplat tragicul eveniment, aceștia merg în locul unde pilotul și-a pierdut viața pentru a-l comemora. 

Citește și: Romanița Iovan arată senzațional la 57 de ani! 

În acest fel, fiul lor, Albert, își amintește mereu de tatăl său și îi ține imaginea vie în memorie.

„Eu am învățat să nu am așteptări. Am fost focusată pe Albert și cred că am făcut bine ce am făcut. În schimb, reacțiile noastre, ale mele și ale celor din jurul meu, de a merge în Apuseni în fiecare an, a fost foarte bună pentru Albert. Așa el a înțeles despre ce e vorba și se bucură când mergem în Apuseni și vrea să facă niște lucruri extraordinare, în memoria lui Adrian”, a spus aceasta, în cadrul podcastului „A meritat cu Nasrin”. 

Albert ştie tatăl lui îl veghează de sus

 „Am avut, ca să zic aşa, norocul că Albert (n.r. fiul ei şi al lui Adrian Iovan) a trăit lângă cei doi părinţi cei şapte ani, adică cei şapte ani de acasă. Educaţia pe care a primit-o de la Adrian, în cei şapte ani, a contat extraordinar.

Vezi și: Romanița Iovan este gata să se recăsătorească! 


Chiar dacă eram la adrese diferite, eu cu Adrian, am mers în aceeaşi direcţie. Adică nu l-am educat eu într-un fel pe Albert şi după aceea, când se ducea la Adrian primea altfel de educaţie, nu. El ştie că are tată şi tatăl lui este un erou, şi-l veghează de acolo de sus, de dincolo de nori. N-am fost tată pentru el!

În toată acea perioadă, am fost focusată pe Albert şi am făcut tot ce am putut, eu cred că a fost bine tot ce am făcut (n.r. a izbucnit în plâns)”, a declarat Romaniţa Iovan, invitată la podcastul lui Nasrin Ameri. 

Romanița Iovan nu a dorit să aibă copii, ci o carieră solidă 

Creatoarea de modă, care l-a adus pe lume pe fiul ei la 41 de ani, a spus că nu regreta nici un moment ca a făcut un copil la o vârstă atât de înaintată. 

Ar putea să te intereseze și: Romanița Iovan, încă revoltată, la 8 ani de la tragedia aviatică care l-a omorât pe Adrian Iovan

Eu nu am vrut copil, am vrut carieră, am fost femeie de carieră. Până la urmă, când a fost momentul, era chiar când eram independentă, şi din punct de vedere al carierei, şi financiar, şi am putut să mă ocup de Albert, ceea ce a fost super bine pentru amândoi. 

Nu am avut niciodată sentimentul că aş fi vrut să fac copil mai devreme. Dacă aş da timpul înapoi, aş face la fel”, a mai mărturisit Romanița. 

Ce zice Romanița Iovan despre actualul partener? 

Romanița și-a refăcut viața, iar de aproximativ 14 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan, care este mult mai tânăr decât ea. 

Eu am zis și voi zice mereu. Dacă vreodată când tu te vei îndrăgosti de altcineva, să-mi zici, nu mă supăr și eu la fel o să fac. Pentru mine asta înseamnă iubire, să-l înțelegi pe omul de lângă tine. Noi nu suntem proprietatea nimănui”, a mai declarat Romanița Iovan,  în cadrul podcastului.

Opt ani au trecut de la tragedia din Munții Apuseni, atunci când Adrian Iovan și-a pierdut viața, în timp ce pilota o cursă umanitară. 


Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!





Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net