INTERVIU EXCLUSIV Ce i-a putut spune fiul Romaniței Iovan! «Ești cea mai bătrână mamă din tabără!»

Ultima actualizare:

Romanița Iovan a devenit mamă la 42 de ani, iar acum are o mândrețe de băiat! Albert, fiul ei și al regretatului pilot Adrian Iovan, are 15 ani și este deja pilot de raliu. Îi calcă pe urme tatălui său, deși pilotează mașini, nu avioane. Albert o face mândră pe mama lui, cu fiecare zi ce trece.

Romanița Iovan are 57 de ani și un trup fără cusur Sursa: Instagram
Romanița Iovan are 57 de ani și un trup fără cusur Sursa: Instagram

Creatoarea de modă Romanița Iovan a avut o căsnicie de 5 ani cu regretatul pilot Adrian Iovan, care și-a pierdut viața într-un tragic accident în Munții Apuseni, în ianuarie 2014.

Albert Iovan, fiul regretatului pilot și al Romaniței, s-a transformat într-un adolescent în toată regula, care a moștenit setea de adrenalină și curajul tatălui său. Albert participă, la 15 ani, la raliuri și își dorește să devină pilot profesionist. Creatoarea de modă are o relație foarte apropiată cu fiul ei, pe care-l susține în tot ceea ce face.

"NU AM NICI O OPERAȚIE ESTETICĂ!"

Romanița, care este secretul frumuseții la 57 de ani? Cum reușești să te menții? Ești adepta operațiilor estetice? Ai făcut vreuna?

Nu există o vârstă la care să începi să te iubești. Dacă inima ta cere o schimbare, dacă natura nu ți-a oferit ce ai fi vrut să ai, în momentul ăla decât să ai probleme psihice mai bine să apelezi la un specialist.

Eu am în momentul de față 57 de ani, nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă, dar am dintotdeauna grijă de mine, din toate punctele de vedere. Poate și eu, la un moment dat, voi experimenta, niciodată să nu spui niciodată, nu exclud acest lucru.

Ce face Albert? Ai deja un băiat mare și curajos, este pilot de raliu. Nu te temi pentru el? Este o pasiune periculoasă, totuși. Îi seamănă tatălui lui...

Albert este în momentul de față pilot de raliu, la 15 ani. Îl susțin în activitatea lui sportivă, care e super interesantă. Își moștenește tatăl clar, are gena lui! Și de forță, și de pasiune.

E totuși un sport sigur pentru că ei sunt încorsetați acolo în mașină, e un sistem foarte sigur. Își creează o personalitate foarte puternică, de bărbat adevărat.

"Sarcina m-a regenerat, la 42 de ani!"

În ce măsură te-a schimbat statutul de mamă? Ai devenit mamă relativ târziu, ar spune unii, la 42 de ani...

Albert a avut un rol foarte important în viața mea, pentru că întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează. Și da această sarcină a venit la 42 de ani, adică acum 15 ani, chiar am simțit o regenerare a organismului. Faptul că am un copil mic ca vârstă, că așa are 1,85 , e mai înalt decât mine, mă ține în formă, mă ține activă.

Când era mai mic Albert, acum vreo 8-9 ani, țin minte că m-am dus să-l iau într-una dintre tabere, și el mi-a zis: „Mama, tu câți ani ai?” Și aveam 49 de ani! Și el îmi zice: "Aoleo, mamă! Ești cea mai bătrână mamă din tabără!” Pe bune? Păi ,până și mama lui Andrei are 36 de ani, care Andrei avea 13 ani și Albert avea doar 8. Atunci i-am zis:”Alberțel, vezi vreun fir de păr alb? Nu!” În momentul ăla și-a dat și el seama că mama lui nu are vârstă!

A fost momentul în care am zis că trebuie să fiu tare pe poziție, să-i explic copilului, nu e un subiect ce trebuie lăsat așa.

Îl susții dacă și-ar dori să treacă la sportul profesionist?

Ar fi ideal! Să faci ce-ți place, cu pasiune, e ideal. Îi place foarte mult să-și întrețină trupul, pe lângă sport, și cu tratamentul cu apă rece. Face dușuri cu apă rece, căzi cu apa rece. Astă-iarnă, în ianuarie, când am fost în Apuseni, s-a dezbrăcat la bustul gol și s-a aruncat în zăpadă. Un copil curajos, are o mamă curajoasă și invers.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net