Romani╚Ťa Iovan nu are lini╚Öte la 8 ani de la moartea lui Adrian Iovan: ┬źAlbert dormea cu ideea c─â tat─âl lui este ├«n via╚Ť─â┬╗

29 ianuarie 2022

Adrian Iovan a murit ├«ntr-un accident aviatic tragic petrecut ├«n Mun╚Ťii Apuseni ├«n anul 2014. De╚Öi au trecut opt ani de la moartea so╚Ťului s─âu, Romani╚Ťa Iovan nu poate uita clipele dificile prin care a trecut. ├Än special c─â, Albert, fiul lor, avea doar ╚Öapte ani atunci c├ónd ╚Öi-a pierdut tat─âl.

image
Romani╚Ťa ╚Öi fiul s─âu, Albert

Pe 20 ianuarie s-au ├«mplinit 8 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Ca ├«n fiecare an, Romani╚Ťa ╚Öi Albert s-au deplasat la locul ├«n care s-a petrecut tragedia pentru a-l comemora. Romani╚Ťa nu poate ierta modul ├«n care autorit─â╚Ťile au gestionat siuta╚Ťia ╚Öi subliniaz─â c─â moartea lui Adrian Iovan a fost una extrem de dureroas─â, mai ales pentru Albert, care avea dor ╚Öapte ani atunci c├ónd pilotul a murit. 

Faptul c─â ini╚Ťial, autorit─â╚Ťile au declarat c─â nu a existat niciun deces ├«n urma tragediei a ├«ngreunat situa╚Ťia pentru Romani╚Ťa Iovan. Creatoarea de mod─â a povestit cum fiul ei o ├«ntreba constant dac─â ├«╚Öi poate suna tat─âl ├«n timp ce televiziunile relatau c─â nu existau victime ├«n urma accidentului. Adev─ârul a fost complet diferit din p─âcate. Dup─â ore ├«n care a tr─âit cu speran╚Ťa c─â so╚Ťul ei era viu, Romani╚Ťa a aflat c─â Adrian Iovan ╚Öi-a pierdut via╚Ťa ├«n Apuseni. 

Durerea pe care a resim╚Ťit-o a fost cu at├ót mai mare cu c├ót a trebuit s─â ├«i dezv─âluie fiului ei cele petrecute. Romani╚Ťa sus╚Ťine c─â pierderea tat─âlui la o v├órst─â at├ót de fraged─â l-a determinat pe Albert s─â se maturizeze mult prea devreme.

stanga
dreapta
romanita iovan adrian jpg
romanita iovan fiu png
romanita iovan albert jpg
romanita iovan deschidere png
romanita iovan apuseni jpg
romanita iovan fiu png

"Adrian nu c─â mi-a fost doar so╚Ť, este tat─âl copilului meu. Adic─â asta este esen╚Ťa. Iar ceea ce Albert, la aproape ╚Öapte ani, a tr─âitÔÇŽ Acest copil s-a culcat cu ideea c─â tat─âl lui este ├«n via╚Ť─â, c─â a╚Öa ne-au p─âc─âlit autorit─â╚Ťile, la televizor. P├ón─â s─â se culce Albert se spunea c─â au fost g─âsi╚Ťi ╚Öi c─â toat─â lumea e ├«n via╚Ť─â. S-a trezit copilul ╚Öi mi-a spus a╚Öa: `Mama, vreau s─â ├«l sun pe tata`. Ce s─â mai zic?", a declarat Romani╚Ťa Iovan. 

Romani╚Ťa a dezv─âluit un episod cutremur─âtor care a avut loc la o s─âpt─âm├ón─â dup─â moartea lui Adrian Iovan. 

"Copilul meu s-a maturizat precoce. Ca dovad─â a maturiz─ârii precoce, la o s─âpt─âm├ón─â dup─â, c├ónd m-a sunat domnul Zamfir s─â ├«mi spun─â c─â vrea Colegiul Medicilor s─â ├«i acorde o diplom─â lui Albert ├«n memoria tat─âlui s─âu, Adrian Iovan. Am vorbit cu fiul meu ╚Öi el mi-a dat un r─âspuns pe care nu ├«l voi uita niciodat─â. "Mama, nu ├«mi trebuie nicio diplom─â pentru c─â nu ├«n╚Ťeleg cum, ├«ntr-un avion plin de medici nu a fost niciunul ├«n stare s─â ├«l ajute pe tata. Asta mi-a spus un copil de ╚Öapte ani", a dezv─âluit Romani╚Ťa Iovan, ├«ntr-un interviu acordat pentru Fanatik. 

Romani╚Ťa nu a p─âstrat leg─âtura cu medicul Radu Zamfir pe care ├«l acuz─â c─â nu a fost interesat de soarta prietenului s─âu, Adrian, ╚Öi nu a depus nici cel mai mic efort pentru a-l salva.

Romani╚Ťa Iovan, acuza╚Ťii grave la adresa medicului Radu Zamfir

Pe certificatul de deces al pilotului Adrian Iovan scrie clar hipotermie, iar Romani╚Ťa sus╚Ťine c─â tragedia nu a fost un simplu accident, ci o dovad─â a faptului c─â autorit─â╚Ťile nu ╚Ötiu s─â gestioneze o situa╚Ťie de criz─â. 

ÔÇ×Adrian le-a zis, am ├«n╚Ťeles, s─â se ├«ndep─ârteze de avion, s─â nu explodeze. Dar, tu, frate, ca medic, care ai depus un jur─âm├ónt, te-ai ├«ndep─ârtat un sfert de or─â, dar ╚Ťi-ai revenit un pic cu capul ╚Öi nu erai nici f─âr─â m├óini sau picioare, nu te-ai ├«ntrebat ce face omul ─âla? S─â ├«ncerci s─â ├«l sco╚Ťi, puteai m─âcar s─â ├«i iei scaunul de sub el. ├Än esen╚Ť─â, Adrian a murit de frig. Erau ╚Öi ni╚Öte probleme, dar nu erau leziuni incompatibile cu via╚Ťa, nu erau a╚Öa lovite organele ├«nc├ót s─â cauzeze moartea", a declarat Romani╚Ťa. 

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!     

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
lala band 1 jpg