Romanița Iovan, în Apuseni, la 8 ani de la tragedia aviatică în care i-a murit soțul

Ultima actualizare:

Romanița Iovan le-a arătat urmăritorilor săi, prin intermediul mai multor filmulețe publicate pe rețelele de socializare, că a mers din nou în Apuseni, locul unde s-a întâmplat tragedia aviatică în care și-a perdut soțul și tatăl băiatului ei.

Romanița ani își comemorează în fiecare an soțul decedat Foto: Instagram
Romanița ani își comemorează în fiecare an soțul decedat Foto: Instagram

Ca în fiecare an, Romanița Iovan nu face rabat de la această regulă. Deplasarea în Apuseni în această perioadă a devenit o tradiție pentru creatoarea de modă, care merge în fiecare an la locul unde s-a întâmplat tragedia aviatică în care a pierit pilotul Adrian Iovan, soțul și tatăl fiului ei, Albert.

Romanița Iovan, omagiu pentru Adrian Iovan, în Apuseni

De regulă, Romanița vizitează locurile și împarte pachete după ce are loc o slujbă religioasă la fața locului, organizând, astfel, parastas pentru soțul ei decedat. Apropiații familiei, dar și sătenii, sunt invitați la pomana dată în cinstea regretatului pilot. 

În 2020, femeia de afaceri a mers în Apuseni împreună cu Albert, cei doi petrecând două zile în zonă. Pentru familia lor acest lucru a devenit o obișnuință, chiar dacă Romanița și-a refăcut între timp viața sentimentală, alături de un alt bărbat. Aceasta decide să își omagieze fostul soț în fiecare an, fără întârziere. 

În ianuarie 2014, avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbușit în Munții Apuseni, iar acesta și studenta Aurelia Ion și-au pierdut viețile. Se pare că aeronava s-a izbit de sol după ce pe aripile ei s-a depus gheaţă.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion au murit din cauza rănilor grave, dar şi din cauza frigului în care au zăcut circa şase ore, cât au durat căutările. Ceilalţi cinci pasageri din avion au scăpat cu viaţă.

Albert, fiul lui Adrian și al Romaniței, avea doar șapte ani pe atunci. Romanița a dezvăluit, de-a lungul timpului, că vorbește adesea cu Albert despre tatăl lui, chiar dacă tânărul nu a prea apucat, din păcate, să îl cunoască foarte bine.

Lucrurile sunt mai dureroase când știi că Adrian a murit cu zile, a murit înghețat. Hipotermie scrie pe certificatul de deces", spunea Romanița Iovan despre acest subiect, având în vedere că la bordul aeronavei se aflau mai mulți medici, scopul zborului fiind o prelevare de organe. Romanița s-a arătat de-a lungul timpului revoltată că nimeni nu i-a putut ajuta soțul.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net