Romanița Iovan, secretul iubirii cu avocatul tinerel. E cea mai lungă relație a creatoarei


    Romanița Iovan, alături de iubitul ei cu 12 ani mai tânar Foto: Arhivă personală
Romanița Iovan, alături de iubitul ei cu 12 ani mai tânar Foto: Arhivă personală

Creatoarea de modă Romanița Iovan a dezvăluit într-un interviu pentru Antena 1, detalii din viața sa personală, cu privire la relația pe care o are cu cei doi băieți din viața sa: iubitul, avocatul Iulian Gogan, și fiul, Albert.

Romaniţa a ales să se dispară o perioadă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Iulian Gogan. Chiar dacă acesta este mai tânăr cu 12 ani decât ea, creatoarea de modă a susținut că diferenţa de vârstă nu este un impediment pentru ei, ci din contră, o ajută pe ea să se simtă mult mai bine în propria piele. „Consider că este o influență pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relație pe care am avut-o cu un bărbat până acum.” Ea a mai dezvăluit, de asemenea, că la început nu a dat șanse mari relației din cauza diferenței de vârstă, însă acum consideră fix opusul. Nu se gândesc la căsătorie însă, deoarece  se simt foarte bine împreună, neavând nevoie de un act oficial care să dovedească acest lucru. 

Creatoarea de modă şi-a deschis sufletul în interviul acordat pentru Star Matinal de Weekend, şi a vorbit de asemenea și despre relaţia pe care o are cu fiul ei. „Are o personalitate foarte bine definită, mă iubeşte foarte tare, în fiecare zi îmi zice: mama, te iubesc" şi avem o relaţie specială, creşte frumos". Aceasta a mai declarat că pe cel mic l-a maturizat foarte mult moartea tatălui său, Adrian Iovan, și că Albert îi seamănă foarte mult acestuia.

Romanița Iovan a mărturisit că cel mai dureros moment al vieții ei a fost când i-a murit soțul, însă acum este pregătită să-și recupereze viața și să se concentreze mult mai mult asupra propriei persoane și a lucrurilor care o fac fericită. „Anul acesta voi împlini 54 de ani, iar target-ul fiului meu pentru vârsta mea este de 100 de ani”, a mai spus aceasta susținând că este pregătită să își trăiasca viața într-o „fericire maximă”. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg