Romanița Iovan, în cel mai decoltat costum de baie, la 57 de ani! Ce nebunie a făcut în Turcia

Romaniţa Iovan “a încins” Internetul cu un filmuleț din vacanţă, în care apare mai sumar îmbrăcată decât am văzut-o vreodată pe podium, pe vremea când era model. Adică în costum de baie.

romanita iovan (2) jpg
Romanița Iovan. Foto: Instagram

Romanița Iovan se află în Antalya, Turcia, într-un resort de lux, însă nu zace pe șezlonguri, ci face sport mai ceva ca acasă. Creatoarea de modă a apărut pe Instagram în ținută de plajă, etalându-și corpul perfect, care și-a păstrat dimensiunile de podium, chiar dacă Romanița are acum 57 de ani.

Romanița Iovan: "Am înotat o oră și jumătate, afară, la 8 grade "

Vedeta ne-a anunțat că a înotat o oră și jumătate în piscină, ceea ce e cu adevărat o performanță, și i-a mulțumit Danei Săvuică pentru costumul de baie pe care se pare că Romanița l-a primit în dar. "Aici m-am pregătit, într-adevăr, pentru orice și mi-am dat seama că corpul nostru nu are limite. Am înotat la 8 grade afară, chiar dacă piscina era încălzită, și am făcut față unei situații incredibile: o oră și jumătate de înot. Așa de mult nu am crezut că pot, la o asemenea temperatură", a povestit Romanița, pe Instagram. 

Creatoarea de modă poate conduce detaşat topul vedetelor de vârsta a doua, care arată senzaţional în costum de baie, printre acestea fiind Tania Budi (54 de ani), Anca Ţurcaşiu (51 de ani) sau Dana Săvuică (52 de ani). De remarcat că cele trei dive ale anilor '90 sunt încă sută la sută naturale, iar intervențiile estetice pe care și le-au făcut sunt doar minim invazive. 

Romanița Iovan: "Fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă"

Într-un alt video publicat pe pagina ei de Instagram, Romanița apare în sala de sport, exersând cu gantere, de parcă vacanța în Turcia ar fi un antrenament pentru Survivor, nu o escapadă pentru răsfăț. Cert este că sportul nu este un chin pentru Romanița, ci un mod de viață. 

De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă. Şi mai e ceva: beau în fiecare dimineaţă un pahar de apă cu frunze de busuioc, pus de seara cu un ban de argint (n.r. argintul are proprietăți bactericide )”, a declarat Romaniţa pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Hari Bucur Marcu - FOTO Eduard Enea
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg