Romanița Iovan, în cel mai decoltat costum de baie, la 57 de ani! Ce nebunie a făcut în Turcia

Ultima actualizare:

Romaniţa Iovan “a încins” Internetul cu un filmuleț din vacanţă, în care apare mai sumar îmbrăcată decât am văzut-o vreodată pe podium, pe vremea când era model. Adică în costum de baie.

Romanița Iovan. Foto: Instagram
Romanița Iovan. Foto: Instagram

Romanița Iovan se află în Antalya, Turcia, într-un resort de lux, însă nu zace pe șezlonguri, ci face sport mai ceva ca acasă. Creatoarea de modă a apărut pe Instagram în ținută de plajă, etalându-și corpul perfect, care și-a păstrat dimensiunile de podium, chiar dacă Romanița are acum 57 de ani.

Romanița Iovan: "Am înotat o oră și jumătate, afară, la 8 grade "

Vedeta ne-a anunțat că a înotat o oră și jumătate în piscină, ceea ce e cu adevărat o performanță, și i-a mulțumit Danei Săvuică pentru costumul de baie pe care se pare că Romanița l-a primit în dar. "Aici m-am pregătit, într-adevăr, pentru orice și mi-am dat seama că corpul nostru nu are limite. Am înotat la 8 grade afară, chiar dacă piscina era încălzită, și am făcut față unei situații incredibile: o oră și jumătate de înot. Așa de mult nu am crezut că pot, la o asemenea temperatură", a povestit Romanița, pe Instagram. 

Creatoarea de modă poate conduce detaşat topul vedetelor de vârsta a doua, care arată senzaţional în costum de baie, printre acestea fiind Tania Budi (54 de ani), Anca Ţurcaşiu (51 de ani) sau Dana Săvuică (52 de ani). De remarcat că cele trei dive ale anilor '90 sunt încă sută la sută naturale, iar intervențiile estetice pe care și le-au făcut sunt doar minim invazive. 

Romanița Iovan: "Fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă"

Într-un alt video publicat pe pagina ei de Instagram, Romanița apare în sala de sport, exersând cu gantere, de parcă vacanța în Turcia ar fi un antrenament pentru Survivor, nu o escapadă pentru răsfăț. Cert este că sportul nu este un chin pentru Romanița, ci un mod de viață. 

De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă. Şi mai e ceva: beau în fiecare dimineaţă un pahar de apă cu frunze de busuioc, pus de seara cu un ban de argint (n.r. argintul are proprietăți bactericide )”, a declarat Romaniţa pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net