Dana Săvuică, 13 poze noi în costum de baie. Câte kg are, de fapt, și cum se întreține la 51 de ani


    Dana Săvuică arată senzațional la 51 de anifoto: arhivă personală
Dana Săvuică arată senzațional la 51 de anifoto: arhivă personală

Are 51 de ani și arată mai bine ca în tinerețe! Pe măsură ce trece timpul și înaintează în vârstă, Dana Săvuică parcă înflorește! Arată senzațional în costum de baie și în lenjerie intimă și profită de orice ocazie să se afișeze astfel!

Vedeta și-a început anul în Egipt, acolo unde a făcut o adevărată paradă a costumelor de baie, iar recent a promovat o linie de lenjerie intimă. Dana Săvuică strălucește la propriu și am rugat-o să ne dezvăluie rețeta siluetei sale!

“Îmi întrețin silueta cu multă mișcare și diverse terapii non-invazive. Când eram model eram prea slabă, aveam 50 de kg la 1,75 metri înălțime. Acum am 63 de kg și aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta. Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare", ne poveste;te Dana.

"Am început și exerciții de yoga (pentru începători), plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop. Alternez sezonier cu terapii minim invazive gen LPG, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază, ca Velashape. Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit. Toate acestea se îmbină armonios cu atitudinea pozitivă și multă creativitate, care pune accentul pe pasiunile mele. Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată!”, a mărturisit Dana Săvuică pentru Click!.

Dana Săvuică a fost un model apreciat al Casei de modă Venus, fiind astfel una dintre preferatele Zinei Dumitrescu. De altfel, vedeta are niște picioare de invidiat care sunt și acum fără cusur, moștenite de la mama ei. Săvuică a fost unul dintre modelele Adesgo, între 1993 şi 1997, bucurându-se de pe atunci de succes.

Citește:

Loredana Groza și serialul senzual din Maldive, episodul 4: colanții scandalos de mulați

FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png