Romanița Iovan, dieta specială cu care a slăbit 24 de kilograme! Secretul prin care se menține în formă

Ultima actualizare:

Romanița Iovan a dezvăluit ce dieta a ținut pentru a slăbi 24 de kilograme, dar și ce consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol. Iată trucurile pe care le folosește creatoarea de modă pentru a se păstra impecabil la vârsta de 57 de ani.

Romanița Iovan a dezvăluit ce dieta a ținut pentru a slăbi 24 de kilogram
Romanița Iovan a dezvăluit ce dieta a ținut pentru a slăbi 24 de kilogram

Romanița Iovan recunoaste că în prezent duce o viață foarte echilibrată. Designerul consumă cu „moderație alimentele” și se consideră o norocoasă pentru că are un metabolism care o ajută. Celebra creatoare de modă are și câteva ponturi.

S-ar putea să te intereseze și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

„În cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice”, a precizat Romanița Iovan pentru Viva.ro.

Citește și: Romanița Iovan arată senzațional la 57 de ani! 

Totodată, aceasta a dezvăluit modul cum a reușit să slăbească 24 de kilograme, dar și ce dieta a ținut după ce l-a născut pe fiul ei, Albert.

Romanița Iovan, dieta prin care a slăbit 24 de kilograme

Acum mulți ani, în timpul sarcinii, creatoarea de modă s-a îngrășat considerabil. Vedeta recunoaște că a avut o „voință de fier” în luptă cu kilogramele.

La fel de interesant: Romanița Iovan închide gura cârcotașilor! La 57 de ani ne-a arătat adevărata înfățișare

„Da, în timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni.

Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne, a povestit Romanița Iovan, conform sursei citate.

Ce truc folosește în fiecare dimineață Romanița Iovan pentru a se menține în formă

„Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml”, a precizat creatoarea de modă.

Recent, Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie. Creatoare de modă a avut un mariaj în trecut cu Adrian Iovan. Acesta a murit într-un tragic accident aviatic în Munții Apuseni.

De atunci, Romanița Iovan și fiul ei, Albert, respectă o tradiție. În fiecare an, la data în care s-a întâmplat tragicul eveniment, aceștia merg în locul unde pilotul și-a pierdut viața pentru a-l comemora, a dezvăluit designerul în podcastul finei lui Borcea, Nasrin Ameri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net