Romanița Iovan o desființează pe Catrinel Menghia! Creatoarea de modă și-a bătut joc de fizicul modelului

Romanița Iovan, 57 de ani, a jignit-o pe Catrinel Menghia, fără nicio reținere, la emisiunea ,,Poliția Modei". Creatoarea de modă nu s-a abținut să facă o remarcă dură la adresa fizicului celebrului fotomodel, iar momentul i-a uimit pe toți cei din platou.

Romanița Iovan o desființează pe Catrinel Menghia
Romanița Iovan o desființează pe Catrinel Menghia

Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, este cunoscută drept una dintre cele mai tranșante vedete din showbiz. Acest lucru a fost demonstrat și în cadrul emisiunii ,,Poliția Modei", unde creatoarea a desființat-o pe Catrinel Menghia și a jignit-o pentru fizicul ei admirat la nivel internațional. 

Citește și Romanița Iovan, în cel mai decoltat costum de baie, la 57 de ani! Ce nebunie a făcut în Turcia

Creatoarea de modă a fost supusă unui mic test la rubrica ,,Te cunosc după hăinuțe!”, în care a trebuit să recunoască o celebritate, după felul în care este îmbrăcată de jos în sus. 

În momentul în care, pe ecran au fost arătate, de la genunchi în jos, picioarele fotomodelului Catrinel Menghia, Romanița Iovan a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta. 

Deși Catrinel purta în imagine o pereche de pantofi de damă, iar Iulia Albu a afirmat că este cu siguranță vorba de o femeie, Romanița a avut o cu totul altă părere. 

Se pare că picioarele tonifiate ale modelului internațional, au făcut pe Romanița Iovan să declare cu vehemență că este vorba de un bărbat.

Cred că e bărbat, pe bune! Deci așa picior ... asta e picior de bărbat. Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic. (...) Dacă este fată, are niște picioare foarte bine lucrate”, a afirmat Romanița Iovan, la Poliția Modei.

Reacția Romaniței Iovan după ce și-a dat seama că a insultat-o pe Catrinel Menghia

În momentul în care i s-a dezvăluit Romaniței Iovan că este de fapt vorba de Catrinel Menghia, unul dintre cele mai de succes modele de talie internațională, creatoarea de modă a încercat să repare cât de cât situația. 

Citește și Romanița Iovan nu are liniște la 8 ani de la moartea lui Adrian Iovan: «Albert dormea cu ideea că tatăl lui este în viață»

Totuși, Romanița Iovan nu și-a cerut scuze pentru gafa comisă și a dat vina pe pantofii purtați de Catrinel, care, în opinia creatoarei de modă, făceau picioarele modelului să arate ca ale unui bărbat. 

Catrinel, să nu-ți mai pui ăia în picioare”, a menționat în final Romanița Iovan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

FotoJet (4) jpg
cub toma caragiu png
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg