Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

Ultima actualizare:

Romanița Iovan este mândră de băiatul ei, Albert, și are toate motivele! Tânărul este pasionat de automobilism, iar hobby-ul său a ajuns la un alt nivel datorită priceperii băiatului în vârstă de doar 16 ani.

Mai exact, Albert Iovan, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, a construit o mașină electrică și chiar a primit un premiu pentru inovația făcută, din partea unei prestigioase instituții de învățământ din România. Cunoscuta creatoare de modă i-a închinat băiatului ei câteva rânduri și se arată nu doar fericită, ci și mândră pentru premiul pe care adolescentul l-a primit la doar 16 ani.

S-ar putea să îți placă și:  Romanița Iovan închide gura cârcotașilor! La 57 de ani ne-a arătat adevărata înfățișare

„Ceremonia de decernare a premiilor de la Școala Britanică din București. Felicitări, Albert Iovan, pentru premiul primit pentru inovații, pentru construirea unei mașini electrice, alături de o echipă minunată. Sunt foarte mândră de tine”, a scris designerul, pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie pentru a marca victoria.

romanita iovan fiu albert jpg

Albert Iovan l-a moștenit pe tatăl său. E pilot de la 14 ani

Mai mult decât atât, adolescentul este pasionat de lumea automobilelor și chiar participă la curse de raliu de ani buni. Deși este un sport periculos, Albert Iovan se simte în elementul lui ori de câte ori pășește pe circuit și este foarte sigur pe el atunci când ajunge la volan. Susține că a moștenit dorința de adrenalină de la tatăl său, pilotul Adrian Iovan, și are în plan să sară cu parașuta, activitate pe care regretatul părinte o făcea constant.

„Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta,  să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând”, a declarat Albert Iovan, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

La fel de interesant: INTERVIU EXCLUSIV Ce i-a putut spune fiul Romaniței Iovan! «Ești cea mai bătrână mamă din tabără!»

Romanița Iovan nu se teme pentru fiul său, ba chiar îl susține

Dacă în mod normal o mamă s-ar teme pentru viața copilului ei, Romanița îl susține pe Albert în sportul pe care îl practică și are mare încredere în calitățile sale. Băiatul și-a descoperit pasiunea încă din copilărie și iată că astăzi a ajuns să facă perfomanță.

„Eu înțeleg dorința de adrenalină, clar e în ADN. Și-a descoperit pasiunea în timpul pandemiei. Când era mai mic, la 5,6,7 ani, a construit foarte mult Lego.  Cred că l-a ajutat. Îi plac foarte mult matematica, fizica, chimia, design tehnologic… sunt un cumul de activități care duc către această pasiune”, mărturisea Romanița Iovan anul trecut, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net