Romanița Iovan închide gura cârcotașilor! La 57 de ani ne-a arătat adevărata înfățișare

Când vine vorba de rețelele de socializare, Romanița Iovan preferă filmulețele, în detrimentul pozelor. Creatoarea de modă publică des astfel de video-uri, care reprezintă portrete în cele mai multe dintre cazuri. Iată însă cum arată într-o nouă ipostază!

Cum arată Romanița Iovan fără filtre, în timpul unei plimbări în natură Foto: Arhivă
Cum arată Romanița Iovan fără filtre, în timpul unei plimbări în natură Foto: Arhivă

Dacă uneori a fost „acuzată” că apelează și la ajutorul filtrelor, care sunt tot mai în vogă în zilele noastre, Romanița Iovan a publicat și un filmuleț complet nealterat, din timpul unei plimbări în aer liber, în natură.

Romanița Iovan, siluetă de invidiat la 57 de ani: cum arată fără filtre, în timpul unei plimbări în natură

De remarcat este faptul că Romanița Iovan și-a păstrat silueta filiformă cu care ne-a obișnuit, iar la cei 57 de ani arată precum un manechin, amintindu-ne de vremurile pe când activa drept model. În cazul său, este clar vorba de gene foarte bune, având în vedere că aceasta a mărturisit că nici în zona feței nu a intervenit, pe plan estetic.

Eu am în momentul de față 57 de ani, nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă, dar am dintotdeauna grijă de mine, din toate punctele de vedere.”, mărturisea ea recent.

Întrebată, de-a lungul timpului, despre diete, Romanița Iovan a dezvăluit că în cazul său, stilul de viață sănătos și-a pus amprenta, astfel că nu a fost nevoită să urmeze cure de slăbire drastice. Singurul său „secret” în materie de siluetă este că nu mai mănâncă nimic după ora 19.00, iar într-o zi are grijă să nu depășească 1.500 de calorii. 

Citește și: Romanița Iovan, în cel mai decoltat costum de baie, la 57 de ani! Ce nebunie a făcut în Turcia

Romanița Iovan, în costum de baie, la 57 de ani

Pentru a demonstra că își urmează propriile sfaturi, Romanița Iovan a publicat de curând și o imagine în care apare în costum de baie, iar diva anilor '90 are cu ce se mândri. Pe lângă stilul de viață sănătos însă, creatoarea de modă a explicat că nu se dă în lături nici de la mișcare, publicând adesea și filmulețe de la sala de forță, unde lucrează cot la cot cu domnișoarele tinere. 

Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă.”, a declarat Romaniţa pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

Romanița Iovan are un fiu și un iubit tinerel

Amintim faptul că Romanița Iovan a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, iar din mariajul lor a rezultat un fiu, Albert. Din nefericire, în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014, cei doi - mamă și fiu - au rămas fără stâlpul casei, după ce pilotul și-a pierdut viața. 

Deși își stimează soțul decedat în continuare, mergând în fiecare an la locul tragediei pentru a-i aduce un omagiu, Romanița Iovan și-a refăcut viața amoroasă, în cele din urmă. Aceasta are de mulți ani o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea.

Citește și: Romanița Iovan, încă revoltată la 8 ani de la tragedia aviatică în care i-a murit fostul soț: «Nu a fost accident»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net