Ce face de arată așa? Romanița Iovan: „Având în vedere că am împlinit 58 de ani ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 3 octombrie, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 58 de ani și este mama unui adolescent de 16 ani cu care se mândrește enorm. Care sunt însă secretele ei de beauty și cum poate să arate astfel la vârsta ei, Romanița Iovan a povestit pentru Click!

Romanița Iovan, secretul tinereții fără bătrânețe

Romanița Iovan a reușit să găsească o formulă perfectă pentru o viață echilibrată. Această dietă este ținută de multe vedete, inclus staruri de pe afară. 

Citește și: Romanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Am creat o capsulă, o colecție black&white, am făcut poze, având în vedere că am împlinit 58 de ani, sunt super happy! Eu sunt de părere că este un stil de viață în a avea grijă de tine!

Trebuie să ai un stil de viață care îți impune un ritm al vieții și un program pe care trebuie să îl respecți și să îl respecți din plăcere. Nu trebuie să fie un chin. Poți alege ca două zile pe săptămână să faci fasting, dar atunci nu mai mănânci de la ora 19 sau 20.00, depinde cum poți, până în 16 ore sau cel mai bine ar fi 18 ore.

În acel timp trebuie să bei foarte foarte multă apă că dacă nu bei apă, nu ai făcut nimic. De fapt apa care se eliberează din organism înseamnă eliberarea toxinelor și contează  foarte mult lucrul ăsta.

După care trebuie să ai un program foarte bine pus la punct de mișcare, de sport. Eu practic sportul,  nu costă bani. Întotdeauna am zis că cine spune că nu are timp pentru mișcare, nu vrea să facă mișcare. Nu există să nu ai timp, tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna.

Pentru tine  sportul înseamnă sănătate și să mănânci sănătos, să faci orice te bucură, orice îți place. De altfel, fericirea e importantă pentru fiecare dintre noi. Dacă ești dezamăgit de ceea ce se întâmplă în jurul tău ieși din acel bol de lucruri negative și te duci în altă  direcție și tot timpul trebuie să îți cauți fericirea, tot timpul trebuie să o și găsești.”, este de părere Romanița Iovan.

Romanița Iovan, sport pe pâine, la 58 de ani!

Creatoarea de modă are grijă să se mențină în formă cu multă mișcare. Nu mai e un secret că sportul ne prelungește viața, dar și tinerețea.

„Eu fac sport în fiecare zi, acasă. Am o metodă autodidactă.  În primul rând încep cu exerciții de cardio, săritul corzii, sar coarda, am coardă profesională, o coardă cu greutate, la modul serios. Am greutate de un sfert de kilogram, de jumătate de kilogram, de un kilogram și de două kilograme.

Am corzi și am intrat într-un program de exerciții folosind aceste corzi care este programul celor de la care am cumpărat coarda, sunt niște americani. Lucrez mușchi individuali, brațele cu spatele, brațele cu pieptul,  sau pot să fac picioarele sau abdomenul, depinde cum îmi fac programul în ziua respectivă.

Programul de exerciții se găsește pe youtube, nu e greu deloc și lucrezi programul respectiv care poate să înceapă de la 10-15 minute până la 45 de minute sau până la o oră. Pentru mine e o bucurie să fac sport! Dacă nu fac sport o săptămână, sufăr!”, a mai povestit Romanița Iovan, pentru Click.

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV Ce i-a putut spune fiul Romaniței Iovan! «Ești cea mai bătrână mamă din tabără!»

Cum arată meniul Romaniței Iovan, la 58 de ani!

Romanița Iovan este fără doar și poate atentă și la alimentația sa, căci altfel kilogramele se depun repede și greu se dau jos. E o lecție pe care și creatoarea de modă a învățat-o.

„În ceea ce privește  alimentația, eu dintotdeauna am mâncat mai mult salate, deci ce e verde. Mereu am zis, “vrei să fii verde, mănâncă ce e verde”! Mănânc salată verde, castraveți care sunt verzi, ardei gras care e vedre, ceapă, usturoi verde, pătrunjel, mărar,  la care intervin și cu proteine, normal, mai ales dacă ai nevoie de energie, dacă consumi calorii trebuie să iei și calorii.

Nu  contest faptul că sunt foarte pasionată de câteva dulciuri cum ar fi înghețata dar iau cea mai bună înghețată,  care e înghețată artizanală, mănânc ceea ce îmi place dar într-adevăr știu și contorizez cam care este nivelul de calorii pe care le-am adăugat ca să pot să le dau jos prin exerciții fizice. Până la urmă, dacă vrem să fim bine, vom fi bine pentru că e vorba și de psihic aici.”, a mai completat Romanița Iovan care este cu adevărat în cea mai bună formă a ei.

 Albert, fiul Romaniței Iovan, pasiune pentru cursele de mașini!

Adolescentul este înnebunit, încă din copilărie, după mașini, însă pasiunea lui pentru curse și raliuri s-a definitivat în timpul pandemiei, când a și avut timp să se ocupe de acest sport.

Vezi și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

„Sunt pasionat de mașini de când eram mic, îmi doresc să devin pilot de curse. În 2020 când era pandemie, mi-am luat un simulator de curse acasă, mă jucam pe calculator cu simulatorul de curse. Atunci a apărut așa o idee în capul meu. Am mers la niște cursuri și am prins foarte repede dar tot timpul mi-a plăcut  să mă joc cu mașinile și în general, mașinile mai sport, de Formula 1.

Mi-au plăcut de când eram mic. Cred că e și ceva în ADN dar și ceva prins de mine, pentru că de mic am fost expus unor mașini mai cool. Nu am superstiții la curse. Încerc să fac și să obțin cel mai bun rezultat posibil.  Am avut două accidente dar nu am pățit nimic, nu aveam viteză prea mare”, a povestit Albert pentru Click.

La cei 16 ani ai săi, Albert Iovan se bucură din plin de susținerea mamei sale în tot ceea ce își dorește să întreprindă.

Din păcate: Romanița Iovan, încă revoltată la 8 ani de la tragedia aviatică în care i-a murit fostul soț: «Nu a fost accident»

Romanița Iovan are mai multe afaceri. A împlinit recent 31 de ani de fashion și pregătește o mare surpriză anul viitor pentru iubitorii de modă. Binecunoscutul designer a creat recent o colecție capsulă cu ținute alb-negru, iar de un an de zile a început să comercializeze și o gamă de produse cosmetice, creme și capsule anti aging, care îi poartă numele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net