Romanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie. Creatoarea de modă este, se pare, o femeie logodită, dar cum discreția a caracterizat-o întotdeauna, a decis să păstreze și această veste pentru persoanele apropiate.

Cunoscutul designer a menționat că și-a cunoscut actualul partener în urmă cu ani buni, într-un cadru profesional. Romanița Iovan căuta asistentă juridică și iată că Universul i l-a scos în cale pe cel care avea să-i devină iubit. De acolo, relația lor a evoluat firesc și nu au depășit nicio perioadă esențială: au fost întâi prieteni și abia după au ajuns să formeze un cuplu.

S-ar putea să te intereseze și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

Mai mult, Romanița Iovan a mărturisit că Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie și, fiind o persoană credincioasă, a cerut binecuvântarea duhovnicului său. Totul s-a întâmplat, ca la carte, înainte să cunune prima pereche de fini împreună.

Romanița Iovan, primele declarații despre logodna cu Iulian

„Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o maicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei”, a declarat creatoarea de modă, pentru Revista VIVA.

Cei doi nu au neapărat gânduri de căsătorie, dar un lucru e cert: sunt împreună de un deceniu și jumătate, aproape, și sunt fericiți! Deși e o diferență destul de mare de vârstă între ei, pare-se că nici Romanița Iovan și nici iubitul său, Iulian Gogan, nu sunt deranjați de acest detaliu sau de comentariile răutăcioșilor, deopotrivă.

La fel de interesant: Romanița Iovan închide gura cârcotașilor! La 57 de ani ne-a arătat adevărata înfățișare

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, a mai spus Romanița Iovan, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
costi ionita jpg
image png
image png
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net