Ce afacere inedită și-a deschis Romanița Iovan? Face mulți bani fără efort. „Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”

Ultima actualizare:

Romanița Iovan a dat din nou lovitura în afaceri. De această dată, celebra creatoare de modă s-a orientat către un business complet neaștepat, din care câștigă o sumă foarte consistentă. Cât despre efort... Ei bine, se pare că acesta este minim.

Ce afacere inedită și-a deschis Romanița Iovan?
Ce afacere inedită și-a deschis Romanița Iovan?

Nu degeaba se spune că e bine să pui banii să lucreze pentru tine. În vârstă de 58 de ani, Romanița Iovan a pus în aplicare din plin această expresie celebră. Vedeta are o afacere de succes care nu are nicio legătură cu modă - domeniul în care s-a impus de atâția ani.

Romanița Iovan continuă să lanseze noi colecții, dar o mare parte din bani vin din spațiile de birouri pe le închiriază în clădirea pe care o deține.

Cunoscutul designer se ocupă personal și de partea administrativă. Recent, vedeta a recunoscut că își găsește singură chiriași când locurile rămâne goale. Mai mult, creatoarea de modă se ocupă până și de pază.

S-ar putea să te intereseze și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

Romanița Iovan a dat lovitura în afaceri! „Îmi găsesc chiriași când pleacă alții”

„Am un imobil de birouri, eu mă ocup de el, îmi găsesc chiriași când pleacă alții. Plus că mă ocup și de partea de administrativ.

Am colaboratori firme pe toate sistemele, de control-acces, de detecție incendiu, de pază, de curățenie, de îngrijit ferestre. Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”, a declarat aceasta, conform Playtech.  

În condițiile în care chiriile de birouri din România au în general un preț destul de ridicat, suma pe care o strânge pe lună este una impresionantă.

Cum se menține tânără la 58 de ani

Romanița Iovan (58 de ani)
Romanița Iovan (58 de ani)

Romanița Iovan duce o viață foarte echilibrată. Designerul consumă cu „moderație alimentele” și se consideră o norocoasă pentru că are un metabolism care o ajută să se păstreze într-un formă fizică excepțională. Celebra creatoare de modă are și câteva ponturi.

„În cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice”, a precizat Romanița Iovan, într-un interviu pentru Viva.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net