Paula Seling „înflorește”! Cu cine face echipă, după ce a trecut printr-un divorț dureros

2022 a fost un an de foc pentru Paula Seling care a trecut printr-o despărțire, și-a luat manager nou și a anunțat că a adoptat o fetiță. Acum Paula Seling, împreună cu Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, sunt protagoniști în primul musical 100% românesc – „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, pe scena Operei Naționale din București.

image

2023 i-a adus Paulei Seling un nou proiect, „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, cu o distribuție de excepție, din care fac parte și îndrăgiții soliști Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Spectacolul pus în scenă de regizorul Răzvan Oprea are grandoarea musical-urilor de pe Broadway: acrobați, dansatori, coregrafi, cântăreți, costume spectaculoase, efecte sceno-tehnice speciale. Toate acestea sunt în perfectă concordanță cu conceptul autorului, Cristian Faur, care, prin muzica și libretul acestui musical, ridică ștacheta calității spectacolelor pentru copiii din București.

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, a declarat că: „Acest spectacol se va ridica la nivelul de produs premium în 25 și 26 februarie, prin prezența convergentă a tuturor factorilor necesari unui musical extravangant adresat tinerilor și copiilor. Colaborarea cu Opera Națională este de foarte bun augur. Biletele se vând extrem de bine, ceea ce demonstrează interesul publicului pentru spectacole de asemenea anvergură.” Reprezentațiile de la Opera Națională din București vor avea loc în 25 și 26 februarie, ora 11:00 și vor reuni pe scenă peste 100 de artiști, inclusiv orchestra și corul Operei Naționale, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorașcu.

image

„Vrajitoarea Kera si cele șapte nestemate” va beneficia si de o distribuție de zile mari, cu două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone, dar și cu apreciații actori și soliști ai Teatrului Muzical Ambasadorii: Andreea Bucur, Ayona Iordănescu, Bogdan Șerban, Camelia Cuzub, Jennifer Dumitrascu, Natalia Dragomir, Octavian Ene, Sergiu Neamțu, Silviu Mihăilă și Silvia Stanciu.

„Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” ne transpune în lumea basmului, prin cele mai reprezentative personaje ale poveștilor copilăriei: “Aladin și lampa fermecată”, “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, “Frumoasa și Bestia” și “Omul Paianjen”.Paula Seling, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net