Paula Seling „înflorește”! Cu cine face echipă, după ce a trecut printr-un divorț dureros

2022 a fost un an de foc pentru Paula Seling care a trecut printr-o despărțire, și-a luat manager nou și a anunțat că a adoptat o fetiță. Acum Paula Seling, împreună cu Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, sunt protagoniști în primul musical 100% românesc – „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, pe scena Operei Naționale din București.

image

2023 i-a adus Paulei Seling un nou proiect, „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, cu o distribuție de excepție, din care fac parte și îndrăgiții soliști Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Spectacolul pus în scenă de regizorul Răzvan Oprea are grandoarea musical-urilor de pe Broadway: acrobați, dansatori, coregrafi, cântăreți, costume spectaculoase, efecte sceno-tehnice speciale. Toate acestea sunt în perfectă concordanță cu conceptul autorului, Cristian Faur, care, prin muzica și libretul acestui musical, ridică ștacheta calității spectacolelor pentru copiii din București.

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, a declarat că: „Acest spectacol se va ridica la nivelul de produs premium în 25 și 26 februarie, prin prezența convergentă a tuturor factorilor necesari unui musical extravangant adresat tinerilor și copiilor. Colaborarea cu Opera Națională este de foarte bun augur. Biletele se vând extrem de bine, ceea ce demonstrează interesul publicului pentru spectacole de asemenea anvergură.” Reprezentațiile de la Opera Națională din București vor avea loc în 25 și 26 februarie, ora 11:00 și vor reuni pe scenă peste 100 de artiști, inclusiv orchestra și corul Operei Naționale, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorașcu.

image

„Vrajitoarea Kera si cele șapte nestemate” va beneficia si de o distribuție de zile mari, cu două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone, dar și cu apreciații actori și soliști ai Teatrului Muzical Ambasadorii: Andreea Bucur, Ayona Iordănescu, Bogdan Șerban, Camelia Cuzub, Jennifer Dumitrascu, Natalia Dragomir, Octavian Ene, Sergiu Neamțu, Silviu Mihăilă și Silvia Stanciu.

„Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” ne transpune în lumea basmului, prin cele mai reprezentative personaje ale poveștilor copilăriei: “Aladin și lampa fermecată”, “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, “Frumoasa și Bestia” și “Omul Paianjen”.Paula Seling, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net