Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe fetița ei, Elena. A apelat la psiholog: "Seamănă cu tatăl ei"

Paula Seling a uimit pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că a devenit mamă în secret, în urmă cu câțiva ani. Artista a adoptat o fetiță pe nume Elena. Din păcate, mariajul ei a ajuns la final ulterior, dar a păstrat o relație amiabilă cu fostul soț, iar micuța se înțelege de minune și acum cu tatăl ei adoptiv.

Acum, cântăreața a dezvăluit ce s-a întâmplat în momentul în care a început procesul de adopție, dar și ce a urmat după ce fetița a ajuns în familia ei. Paula Seling a apelat inclusiv la psiholog, ca să fie mai ușoară acomodarea pentru Elena.

Citește și: De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura. Motivul real al despărțirii: „E un eșec că am ajuns aici”

Cum a adoptat-o, de fapt, Paula Seling pe fetița ei

Atât Paula Seling, cât și Radu Bucura, fostul ei soț, au fost cuceriți din prima clipă de Elena.

„Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede. Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi.

Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru Revista Viva.

Uite și: Paula Seling, doar zâmbete și bucurie de Crăciun! Artista e divorţată, dar nu e singură

Ce temeri are cântăreața după ce a devenit mamă

Cântăreața nu se gândește la legătura de sânge, căci pentru ea este mai importantă legătura de suflet. Însă, are totuși temeri legate de viitorul fetiței.

„Elena este propriul nostru copil. Trece prin toate fazele prin care trece un copil de vârsta ei, este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste. Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie.

Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă.

Elena e perfect adaptată vieții de familie și regulilor casei noastre. E veselă, energică, sociabilă, iubitoare, muncitoare, creativă și sigură pe ea. Îi plac matematica și desenul, dansează și, uneori, cântă prin casă. Suntem extrem de apropiate și ne place să ne provocăm una pe alta. Am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, a mai povestit Paula Seling.

Vezi și: Cum arată fiica adoptată a Paulei Seling. De ce a ținut-o ascunsă până acum

Ce dorințe are Paula Seling pentru noul an

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros, cântăreața rămâne optimistă și are și planuri mari atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

„Aș dori să văd lumea și altfel decât în scurtele vizite către concerte. Aș dori să am timp să surprind mai mult timp bucuria pe chipurile oamenilor și să reușesc tot ce mi-am propus. Înainte de toate, să fiu sănătoasă și să am grijă ca familia mea să fie, mereu, bine.

Nu pot decât să sper că tot ceea ce am în plan va fi pe placul ascultătorilor muzicii mele. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor lor și să le bucur, în continuare, sufletele”, a completat Paula Seling, pentru Revista Viva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net