Gabriela Cristea, criticată după ce s-a lăudat cu un platou scump de fructe de mare: „Sunteți penibili. Nu aveți șervețele?”

Din nou, Gabriela Cristea (48 de ani) a fost luată la rost de către internauți. Se pare că orice ar publica în mediul online, prezentatoarea TV are parte de comentarii frumoase, dar și de critici și păreri care mai de care mai neașteptate. De data aceasta, fanii nu au ezitat să o pună la zid pentru un videoclip în care le arată cum gătește un platou cu fructe de mare.

Gabriela Cristea, criticată după ce s-a lăudat cu un platou cu fructe de mare / Foto: Instagram
Gabriela Cristea, criticată după ce s-a lăudat cu un platou cu fructe de mare / Foto: Instagram

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani. Și cum i-a obișnuit să-și expună fiecare eveniment din viața ei pe rețelele de socializare, se pare că are în fiecare zi parte de multe răutăți din partea internauților. Fanii sunt atenți la fiecare mișcare și nu ezită să o ia la rost.

De data aceasta, prezentatoarea TV a vrut să le arate urmăritorilor ei cum pregătește un platou cu fructe de mare. Însă, chiar dacă unora li s-a părut interesant și au lăudat-o, alții sunt de părere că atât ea, cât și soțul ei, Tavi Clonda (44 de ani), sunt de-a dreptul penibili.

„Platou cu fructe de mare, bogăție de texturi și culoare ... și orez ... și cartofi prăjiți ... și sosuri ... și ne-am lins pe degete”, este descrierea videoclipului publicat de către Gabriela Cristea pe pagina ei personală de Facebook.  

Gabriela Cristea, luată la rost de către fani

Ei bine, comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară, așa că nu puțini au fost cei care au avut reacții răutăcioase la adresa prezentatoarei TV: „Sunteți penibili, niște oameni de doi bani, mai terminați cu tâmpeniile ciudaților!!”, „Asta ai făcut tu în jumătatea ta de zi liberă”, „Doamne ferește, nu poți să gătești dacă nu filmezi”, „Așa, mănâncă tot și linge-te pe degete, că altfel nu o să ajungi la minim 150 de kilograme”, „Sunteți penibili. Nu aveți șervețele?”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net