Drama Gabrielei Cristea. Prezentatoarea și-a părăsit familia pentru carieră: „M-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle”

Ultima actualizare:

A cunsocut succesul în televiziune după multă muncă și multe sacrificii. Gabriela Cristea a știut dintotdeauna care e scopul ei în această viață și l-a urmat cu orice preț, chiar dacă a fost nevoită să se distanțeze de cei dragi. 

Gabriela Cristea / foto: Social media
Gabriela Cristea / foto: Social media

Gabriela Cristea face parte din lista celor mai longevive și mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi. Moderatoarea emisiunii Mireasa mărturisea acum ceva timp că a ales să „renunțe” la familia ei, care nu o încuraja să își formeze o carieră în acest domeniu.

Gabriela Cristea: „A fost o presiune foarte mare”

Într-un interviu mai vechi, soția lui Tavi Clonda mărturisea că relația cu tatăl ei nu a fost una foarte bună. Mai mult, atât el cât și mama sa și-au dorit mereu ca ea să devină balerină, cerință care a pus multă presiune pe Gabriela Cristea, luând astfel decizia de a pleca de acasă, pentru un viitor mai bun.

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit.

Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, spunea Gabriela Cristea acum ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă.

„Trebuie să învăț niște lecții în viață”

Îndrăgita prezentatoare TV și-a continuat mărturisirile și a punctat faptul că au existat perioada în care propria familia a încercat să o „exploateze”, motiv suficient pentru a se distanța atât de tatăl, cât și fratele ei. 

”Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros! Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață.”, a mai spus prezentatoarea TV.

image
image
image
image
image
image
cub ioana ginghină cristian pitulice png
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png