Gabriela Cristea, adevărul despre relația cu familia sa. Ce a răspuns vedeta, atunci când a fost întrebată de tatăl său

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare și îndrăgite personalități din televiziunea românească. De-a lungul anilor, cariera acesteia s-a bucurat de un succes enorm, iar un număr considerabil de români se pot numi, cu siguranță, fani ai acesteia. Unul dintre motivele pentru care prezentatoarea este atât de populară este transparența pe care o are față de public. Fiind o fire atât de sinceră, aceasta nu s-a sfiit să vorbească deschis despre relația cu familia ei și, mai precis, cu tatăl său.

Gabriela Cristea a vorbit despre tatăl ei / captură: Metropola TV
Gabriela Cristea a vorbit despre tatăl ei / captură: Metropola TV

Gabriela Cristea se numără printre numele cele mai sonore din televiziunea din România Prezentatoarea tv este extrem de respectată de către colegii de breaslă, iar în privința publicului, aceasta a reușit să inspire admirație printre români, dintre care mulți se pot considera fani ai acesteia. Deja bucurându-se de o carieră impresionantă în televiziune, unul dintre motivele pentru care Gabriela Cristea este atât de apreciată de către public este onestitatea de care dă mereu dovadă. În timpul unui interviu recent, aceasta nu s-a sfiit să vorbească deschis despre relația pe care o are cu familia ei.

Invitată, în urmă cu doar câteva zile, la emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de către Cristina Șișcanu la Metropola TV, Gabriela Cristea a fost întrebată despre relația cu familia ei, mai precis, cu tatăl său. „Ai avut o viață tumultoasă”, și-a început întrebarea Cristina Șișcanu, trecând, apoi, direct la subiect, întrebându-și invitata dacă mai știe ceva despre tatăl ei. Gabriela Cristea a răspuns, scurt și la obiect: „Este un capitol încheiat în viața mea”, a continuat aceasta.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales.”

„Este un capitol încheiat din viața mea”, a declarat aceasta / captură: Metropola TV
„Este un capitol încheiat din viața mea”, a declarat aceasta / captură: Metropola TV

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață.” Așa a dezvoltat Gabriela Cristea răspunsul la întrebare, fără să ezite preț de o clipă.

În continuare, moderatoarea emisiunii a întrebat-o dacă este împăcată cu situația, sau dacă are regrete față de ce s-a întâmplat.

„Nu știu ce să spun”, a declarat Gabriela Cristea, iar cum discuția a continuat despre ruperea relației cu tatăl ei, invitata a continuat să vorbească sincer. „Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!”

image
image
image
image
image
image
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
fentanil jpg
86957fc2 de92 4ad0 8615 0b3603dab884 jpg
image
actualitate.net