Invazie de aniversări! Copiii vedetelor s-au sărbătorit în weekend: părinții s-au întrecut în petreceri de lux

Daciana Sârbu și Victor Ponta, Gabriela Cristea și Tavi Clonda dar și Bianca Drăgușanu și-au sărbătorit copiii în acest weekend și s-au întrecut în decorațiuni și torturi care mai de care mai frumoase și colorate.

Daciana Sârbu (46 de ani) și Victor Ponta (51 de ani) se bucură de familia lor frumoasă iar în acest weekend au sărbătorit-o pe mezina lor, pe Maria, fetița adoptată de celebrul cuplu, care a împlinit și ea 9 anișori. Maria a avut parte de o petrecere cu dulciuri făcute la cofetăria pe care mămica ei o deține, baloane colorate în formă de înghețate și prajituri și a fost înconjurată de multă dragoste. 

Maria a fost înfiată de familia Ponta în anul 2020.

Au existat discuții și gelozii, a fost o perioadă grea dar după 3 ani am ajuns în sfârșit la momentul acesta de liniște și înțelegere între ele, între fete. Cea mică s-a integrat foarte bine în familie. Îi place muzica, merge la cursuri, face și pian și chitară, din când în când și flaut și vedem ce o să își aleagă. Evident că are o înclinație și să gătească cu mine”, ne-a spus Daciana Sârbu la un moment dat, într-un interviu pentru Click.

“Am avut două torturi fabuloase"

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) au avut parte de două aniversări în familie și de o petrecere pe cinste. Tavi Clonda a împlinit 44 de ani pe 15 septembrie iar ieri cei doi soți au sărbătorit-o pe fetița lor, Victoria, care a împlinit 6 ani. Cu această ocazie, familia Cristea-Clonda au avut o petrecere cu două torturi foarte gustoase, după cum a mărturisit prezentatoarea TV.

Am avut două torturi fabuloase, cu tematică diferită. Pentru Victoria, Shimmer și Shein, iar lui Tavi i-am reprodus noua lui “jucărie”, (pe Albă ca Zăpadă, n.r.: noua mașină). Vă mulțumim din suflet pentru urările voastre frumoase. Au fost câteva zile de vis pentru noi și vă mulțumim că ați fost parte din ele.  La mulți ani, Victoria! La mulți ani, Tavi!”, spune Gabriela Cristea.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) s-a îmbrăcat în roz la ziua fetiței sale, Sofia, căreia i-a organizat o aniversare memorabilă cu ocazia împlinirii celor 7 ani. Micuța a avut parte de un tort roz, în formă de castel, prăjituri și baloane roz și albe, unicorni, iar pentru distracția invitaților mămica ei s-a gândit că un castel cu topogan gonflabil ar fi pe placul copiilor, așa că distracția a fost în toi, iar Bianca a fost fericită pentru că a avut toată familia alături.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png