Despărțirea anului în showbiz: „Este deja fostul meu iubit!" Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio”

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! După o perioadă aparent fericită, se pare că povestea de dragoste dintre cuplul ce părea atât de comfortabil împreună a ajuns la sfârșit! Conform informațiilor, vedeta chiar a confirmat personal faptul că ea și Gabi Bădălău nu mai sunt împreună!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

După o perioadă de timp, aparent, fericită petrecută împreună, în care relația dintre ei părea să devină din ce în ce mai puternică, vedeta a confirmat că povestea de dragoste dintre ea și Gabi Bădălău a ajuns la final. Potrivit celor mai noi informații, Bianca Drăgușanu a confirmat că nu mai formează un cuplu, însă nu a oferit mai multe detalii despre ce ar fi dus la despărțirea dintre cei doi.  

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform puterea.ro. După mai bine de trei ani petrecuți împreună, cei doi au ales să pornească pe căi diferite, în ciuda faptului că în urmă cu doar câteva zile vorbeau despre posibilitatea unei căsătorii.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Cu doar câteva zile în urmă, Bianca Drăgușanu vorbea despre posibilitatea unei căsătorii, cât și despre cum ar trebui să fie bărbatul căruia îi va spune „da”, atunci când acesta îi va cere mâna. Vedeta a spus atunci că, cel mai probabil, nunta ei ar fi în afara țării, Bianca dorindu-și o nuntă intimă, alături de rude.

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, spunea Bianca Drăgușanu cu doar câteva zile în urmă, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net