Secrete de dormitor! Cătălin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „E sălbatică”

Ultima actualizare:

Atunci când vorbim despre marile iubiri din viața lui Cătălin Botezatu, este imposibil să nu vorbim despre Bianca Drăgușanu. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar chiar și acum, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubită. Iar cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedetă.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu

Atunci când vorbim despre marile povești de dragoste din viața faimosului designer român, Cătălin Botezatu, este imposibil să nu pomenim destul de repede despre Bianca Drăgușanu. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar chiar și după atât de mult timp, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubită. Ei bine, cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedetă.

Botezatu și Bianca, pe vremea când formau un cuplu / Sursă foto: arhivă personală
Botezatu și Bianca, pe vremea când formau un cuplu / Sursă foto: arhivă personală

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și curvă, și doamnă”, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire. „În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a mai spus celebrul designer, comentând despre diferențele dintre Bianca Drăgușanu și cealaltă iubire din trecutul său, Violeta Babliuc.

Cătălin Botezatu vorbește mereu cu drag despre Bianca Drăgușanu

Indiferent de câți ani au trecut, Cătălin Botezatu are numai vorbe bune despre Bianca Drăgușanu, chiar și acum. „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă”, a spus acesta. „Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”, a încheiat faimosul designer, vorbind despre frumoasa vedetă.

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png