Secrete de dormitor! Cătălin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „E sălbatică”

Ultima actualizare:

Atunci când vorbim despre marile iubiri din viața lui Cătălin Botezatu, este imposibil să nu vorbim despre Bianca Drăgușanu. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar chiar și acum, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubită. Iar cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedetă.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu

Atunci când vorbim despre marile povești de dragoste din viața faimosului designer român, Cătălin Botezatu, este imposibil să nu pomenim destul de repede despre Bianca Drăgușanu. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar chiar și după atât de mult timp, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubită. Ei bine, cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedetă.

Botezatu și Bianca, pe vremea când formau un cuplu / Sursă foto: arhivă personală
Botezatu și Bianca, pe vremea când formau un cuplu / Sursă foto: arhivă personală

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și curvă, și doamnă”, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire. „În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a mai spus celebrul designer, comentând despre diferențele dintre Bianca Drăgușanu și cealaltă iubire din trecutul său, Violeta Babliuc.

Cătălin Botezatu vorbește mereu cu drag despre Bianca Drăgușanu

Indiferent de câți ani au trecut, Cătălin Botezatu are numai vorbe bune despre Bianca Drăgușanu, chiar și acum. „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă”, a spus acesta. „Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”, a încheiat faimosul designer, vorbind despre frumoasa vedetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net