Bianca Drăgușanu, apariție HOT la petrecerea Viva! Blondina a venit alături de Gabi Bădălău

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a făcut senzație la petrecerea Viva! Deja la ediția cu numărul 24, evenimentul aduce împreună cele mai importante vedete din țara noastră, dornice să își etaleze cele mai spectaculoase ținute! Iar Bianca Drăgușanu a fost una dintre cele mai HOT prezențe, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău.

Petrecerea Viva! Este unul dintre cele mai importante evenimente din țara noastră, când vine vorba despre lumea mondenă! Evenimentul a reușit să aducă pe covorul roșu cele mai sonore nume din România, toate etalând cele mai impresionante ținute! Ajuns deja la ediția cu numărul 24, petrecerea a devenit un adevărat spectacol anual!

Iar una dintre cele mai faimoase vedete din țara noastră a dat pe spate toți invitații de la petrecere, prin ținuta extraordinară pe care a purtat-o!

Bianca Drăgușanu, o prezență atât de populară în lumea mondenă din țara noastră, a dat pe spate invitații de la petrecerea Viva! Vedeta a purtat o rochie superbă, albastră, la care a asortat pantofi, cât și ojă, albe. Prezența elegantă a Biancăi Drăgușanu a devenit rapid subiectul de „interes” al petrecerii, ținuta aleasă de aceasta fiind apreciată de către ceilalți invitați.

Iar vedeta nu a fost singură la petrecerea Viva!, ci l-a avut alături pe iubitul ei, Gabi Bădălău, care a avut o ținută la fel de elegantă precum partenera sa. El a purtat un costum bej, complimentat perfect de către cămașa și pantofii negri, atât Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău atrăgând atenția celor din jur.

Gabi Bădălău a lăsat în urmă grijile pentru o seară

Apariția celor doi la petrecerea Viva! este o pauză mult așteptată de către Gabi Bădălău, care în ultimul timp a avut unele probleme cu legea. Fiul liderului PSD Niculae Bădălău a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, el fiind acuzat că ar fi dat mită unui primar  pentru un contract de rețea de alimentare cu apă. El fusese pus sub control judiciar de către autorități.

Bianca Drăgușanu l-a sprijinit tot timpul pe iubitul ei, după ce acesta s-a lovit de problemele din instanță. „Bianca este alături de el indiferent prin ce trece Gabi și familia lui. Îl susține în tot ceea ce face și ce probleme au ei”, a declarat o sursă Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net