Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician. La ce intervenție estetică a apelat blondina

#Exclusiv Click!

Bianca Drăgușanu (41 de ani) vrea să arate perfect, indiferent de momentul zilei. Așa că, acul medicului estetician, se pare că a devenit un prieten foarte bun pentru diva noastră. Surse apropiate din anturajul divei ne-au mărturisit, recent, ce intervenție și-a făcut, în urmă cu doar câteva zile.

Recent, blondina, a fost la o clinică estetică din Cluj, unde și-a pus botox sub sprânceană, pentru a le ridica. Pentru că a fost foarte încântată de decizia sa, Bianca Drăgușanu s-a filmat în timpul operațiunii de înfrumusețare, spunându-i specialistului, după terminarea injectării cu toxină botulinică, că ar mai avea câteva riduri, în zona feței, unde ar vrea să intervină.

„Ea merge tocmai la Cluj”

Vedeta este foarte relaxată pe scaunul medicului, atunci când are loc intervenția estetică, simțindu-se ca la ea acasă.

„Bianca și-a făcut o nouă intervenție estetică, și-a pus botox sub sprâncene, să îi ridice sprânceana. Ea merge tocmai la Cluj să își facă asta, pentru că acolo are contract cu ei și, periodic, își face ceva pentru întreținere. Vreau să îți zic că este doar o întreținere anuală, face asta de cinci-șase ani”, au declarat, surse apropiate ale Biancăi Drăgușanu, pentru  Click!

Click! spune

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de la noi din România. Diva are un succes fulminant pe plan profesional, având în vedere că are contracte de imagine destul de bănoase, dar și o emisiune pe care o prezintă pe Kanal D2.

În prezent, vedeta este implicată într-o relație amoroasă și cu Gabi Bădălău, cu care se pare că se înțelege foarte bine. În trecut, Bianca Drăgușanu, a fost măritată cu afaceristul Alex Bodi, de care s-a separat cu scandal, dar și cu Victor Slav, cu care are o fetiță, pe micuța Sofia, pe care o iubește ca pe lumina ochilor din cap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net