Cine cântă la Victor Ponta în casă, „cocoșul” sau „găina”? Daciana Sârbu: „El e cu răsfățul, eu cu disciplina!”

#Exclusiv Click!

Daciana Sârbu (46 ani), soția lui Victor Ponta, este „mână de fier” acasă! Daciana i-a cedat lui Victor Ponta rolul de tătic, ce le răsfață la maxim pe cele două fetițe ale lor, Irina și Maria, cea din urmă fiind adoptată acum trei ani.

Fostul prim-ministru al României, politicianul Victor Ponta, și Daciana Sârbu, fost euro-parlamentar, s-au căsătorit în anul 2008. Familia Ponta a decis să înfieze în anul 2020 o fetiță, pe nume Maria, care a împlinit 8 ani, în toamna anului trecut.

Fetița, care este foarte talentată, a reușit să se intergreze foarte bine în familie. Maria are și o soră mai mare, în vârstă de 14 ani, pe Irina, fiica biologică a soților Ponta.

Fetele se înțeleg de minune cu tatăl lor, care nu le rezistă și le face toate poftele. În acest context, Daciana rămâne „mâna de fier” în casă, ea ocupându-se îndeaproape de educația celor două fete și mai ales a Mariei.

Victor Ponta mai are și un băiat Andrei, în vârstă de 19 ani, din relația cu fosta soție, Roxana.

Victor se descurcă foarte bine cu fetele, pentru că mami este cea cu regulile și tati e cu distracția. Ele ascultă de mama și de reguli, mai de voie mai de nevoie, dar ascultă.

Eu mi-am asumat acest rol, să fiu mâna de fier în casă. Există reguli și consecințe pe care trebuie să le respectăm atât în societate, cât și în casă.

Cea mică mai ales are foarte mare nevoie de aceste reguli pentru că până la vârsta de 5 mai ea, practic, nu le-a avut. De aceea, e foarte important ca ea să știe care sunt limitele, ce putem face și ce nu”, ne-a dezvăluit Daciana Sârbu, recent, la o petrecere mondenă unde și-a făcut timp să treacă, dar tot cu gândul la fete, pe care le lăsase acasă împreună cu Victor Ponta.

Daciana Sârbu: „Cu Maria este un proces care durează. Nu ne-am gândit la alt copil”

Nu știu ce voi găsi acasă la întoarcere! Cu Maria este vorba despre un proces care durează. Pot să spun că suntem bine acum, au trecut trei ani și ne-am liniștit acum.

Nu m-am gândit la alt copil. Nu am exclus o altă adopție, dar nici nu am discutat despre asta”, ne-a mai mărturisit fostul europarlamentar.

Daciana Sârbu a renunțat definitiv la politică și în 2014 a intrat într-o afacere cu produse de cofetărie. În prezent, soția lui Victor Ponta deține un lanț de cofetării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net