Daciana Sârbu, totul despre fetița adoptată. Cum e în familia ei și a lui Victor Ponta: „Au existat discuții”

#Exclusiv Click!

Daciana Sârbu (46 ani), soția lui Victor Ponta, a afișat o siluetă de invidat și a fost o prezență extrem de admirată la petrecerea Elle de aseară.

Fostul europarlamentar a ales o rochie pe nuanțe de roz și negru, la care a purtat o pereche de sandale negre.

Cum e în familia Dacianei Sârbu

Cum se întreține și ce face de este mereu o apariție ca în reviste? Daciana Sârbu a dat din casă!

Cred că faptul că sunt mereu în priză cu fetele, cu businessul, nu știu. Dulciurile sunt o plăcere dar e cu echilibru, să fie bune, am avut tot timpul grijă de mine, să mănânc sănătos.

Suntem la locația cu numărul 4, trebuie să ne concentrăm energia, nu m-am gândit dacă mai deschidem și altceva”, ne-a povestit soția lui Victor Ponta. Am aflat astfel că la ei acasă este armonie acum.

Familia Ponta a înfiat în 2020 o fetiță care a împlinit 8 ani în toamna anului trecut, pe Maria, care este acum pasionată de muzică și își ajută mama chiar și la gătit. Au existat la un moment dat câteva discuții pe tema geloziei, având în vedere că Maria are acasă și o sora la mare, de 14 ani, pe Irina, fiica soților Ponta.

Au existat discuții și gelozii,  a fost o perioadă grea dar după 3 ani am ajuns în sfârșit la momentul acesta de liniște și înțelegere între ele, între fete. Cea mică s-a integrat foarte bine în familie. Îi place muzica, merge la cursuri, face și pian și chitară, din când în când și flaut și vedem ce o să își aleagă. Evident că are o înclinație și să gătească cu mine.

Eu nu știu dacă aș mai face cursuri în zona aceasta, dar cred că mereu trebuie să înveți ca să te simți ancorat în ceea ce se întâmplă, ce se schimbă…Petrec mult timp cu fetele dar mi-aș dori să am și mai mult timp! Nu ne plictisim deloc!”, a povestit Daciana Sârbu, care are un lanț propriu de cofetării și adoră orice preparat din bezea.

„Ne-am dorit să putem oferi iubire”

Invitată la un moment dat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, Daciana Sârbu a vorbit despre momentul adopției.

Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situația ideală. Ne-am dorit să putem oferi iubire pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost așa imposibil de dus. Am luat decizia într-un punct în care experiența atâtor ani grei ne-a făcut să spunem că putem duce orice situație chiar dacă îți ia mai mult timp, mai mult efort, chiar dacă trebuie să muncești toată viața să-i corectezi niște lucruri”, a explicat soția lui Victor Ponta în podcastul Fain&Simplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net