Angelina și Brad Pitt de România! Imagine de colecție cu superba Daciana Sârbu și soțul ei, Victor Ponta!

Daciana Sârbu și Victor Ponta formează un cuplu de invidiat! Actualul lider PRO-România și soția lui sunt căsătoriți de 16 ani, iar relația dintre ei a rezistat în ciuda scandalurilor politice și a gurilor rele. Recent, Daciana a publicat o fotografie superbă în care ea și politicianul arată exact precum un cuplu celebru din filmele de la Hollywood. 

victor ponta daciana sarbu jpeg

Daciana Sârbu, 45 de ani, și soțul ei, Victor Ponta 49 de ani, sunt făcuți unul pentru celălalt, dovadă că și după 16 ani de mariaj, dragostea dintre ei este mai puternică ca oricând. Relația lor a avut multe obstacole de depășit, mai ales în perioada când, Ponta a făcut parte din PSD. 

La acest moment, Victor Ponta este fondatorul PRO România și se pare că este liber să se focuseze mai mult pe viața de familie și pe superba sa soție, Daciana. 

Recent, partenera de viață a politicianului a publicat o fotografie pe social-media, alături de soțul ei și a făcut senzație, căci într-o singură oră a adunat peste 1.000 de aprecieri din partea urmăritorilor. Fotografia îi înfățișează pe Daciana și pe Victor Ponta, îmbrăcați la patru ace, în ținute de culoare neagră, eleganți și casual în același timp, cu ochelari de soare la ochi. 

Daciana Sârbu a scris în dreptul fotografiei o descriere foarte sugestivă: «MR & MRS Smith», făcând, desigur, aluzie la celebrul film cu Angelina Jolie și Brad Pitt. 

Daciana Sârbu și Victor Ponta au o fiică adoptivă

Daciana Sârbu și Victor Ponta sunt unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri de pe scena politică românească. Ambii au o solidă carieră în politică, atât Daciana, cât și soțul ei, fiind, la un moment dat, membrii ai Partidului Social Democrat. 

În ceea ce privește viața de familia, cuplul sunt mereu alături de copiii lor, Irina, fiica biologică, în vârstă de 14 ani, și Maria, fetița adoptivă Dacianei și a lui Victor Ponta. 

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
studenti foto pixabay
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg