Monica Anghel, detalii neștiute din căsnicie: «Au început mici gelozii»

Ultima actualizare:

    Monica Anghel și soțul ei au o relație foarte apropiată
Monica Anghel și soțul ei au o relație foarte apropiată

Monica Anghel a vorbit despre căsnicie și implicit despre soțul si fiul ei. Vedeta care a slăbit peste 30 de kilograme anul trecut a dezvăluit care este relația pe care o are cu Marian Caraiva, soțul vedetei. Ea a explicat care a fost reacția lui atunci când a început să piardă în greutate.

Monica Anghel a dezvăluit faptul că atunci când se află la o petrecere privată, soțul ei are mare grijă ca oamenii să nu-i facă poze deoarece nu-și dorește ca soția lui să fie surprinsă în ipostaze stânjenitoare.

Monica Anghel și soțul ei au o relație foarte apropiată

Monica Anghel își răsfață soțul cu fiecare ocazie posibilă și are mare grijă să petreacă un timp de calitate împreună.

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. «O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat», îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește. (râde)”, a declarat Monica Anghel pentru viva.ro.

Cum a reacționat Marian Caraivan, soțul Monicăi Anghel, atunci când a slăbit

Soțul Monicăi Anghel a susținut-o de la început, de când a început să piardă în greutate, ba chiar din acel punct, cei doi au avut parte și de certuri din cauza geloziei.

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a continuat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net